Jalkapallon MM: Argentiina - Kroatia | Jatkuuko Argentiinan tuhlailu?

Julkaistu: 19.06.2018 09:14


Jalkapallon MM: Argentiina - Kroatia | Jatkuuko Argentiinan tuhlailu?
Jalkapallon MM | Argentiina - Kroatia | 21:00
Royal Panda Royal Panda
D-lohkossa Argentiina kohtaa lohkoa johtavan Kroatian. Kroatia selvitti ensimmäisen ottelunsa Nigeriaa vastaan rutiinilla ja otti 2-0 voiton. Argentiina puolestaan tuhlaili maalipaikkoja oikein urakalla Islantia vastaan ja jäi 1-1 tasapeliin.

Argentiina on kovan paikan edessä, sillä joukkue tarvitsee tästä kamppailusta voiton, että heidän tiensä jatkopeleihin olisi helpompi. Joukkueella on kyllä materiaalia iskeä tarvittava määrä maaleja, mutta joukkueen puolustaminen ei vakuuta.

Lionel Messi, joka on joukkueen sielu epäonnistui viime ottelussa rangaistuspotkussa ja tässä kamppailussa nähdäänkin varmasti paljon sisuuntuneempi kirppu kentällä. Fakta on kuitenkin se, että Argentiinan muut pelaajat joutuvat ottamaan enemmän vastuuta ja hakeutumaan paremmin paikkoihin, jotta Messin miesmerkkaus voidaan käyttää hyödyksi. Messi on jatkuvasti vartioituna ja tämä avaa muille pelaajille tilaa, jota heidän on onnistuttava käyttämään.

Messi tykkää laukoa hieman kauempaakin ja omaa todella hyvän vedon. Tarkka kierteinen laukaus kolisutteli viime kaudella rimoja yli kymmenen kertaa ja tämä ei olisi mikään yllätys tässäkään ottelussa. Unibet tarjoaa loistavaa kerrointa tähän.Kroatian joukkue on todella vahva ja tämä kamppailu tullaan ratkaisemaan keskikentän taistelussa, missä vaakakuppi kääntyy Kroatialle. Nyt kuitenkin tullaan näkemään enemmän jalkapalloa, kuin bussi-puolustamista ja molemmat joukkueet saavat varmasti paljon maalipaikkoja.

Argentiinan tulee löytää viimeistelypelinsä, sillä Islantia vastaankin joukkue loi 26 maalintekoyritystä, hukkasi rankkarin ja kävi monesti lähellä maalia. Messin taakka on hurja, jonka takia joukkueen tulisi harkita Aguerolle vastuuta rankkareissa, kun hän on kuitenkin puhdas maalintekijä.

Argentiina sisuuntuu, mutta riittääkö se joukkueelle, kun vastus myöskin kovenee. Ainakin jalkapalloa tullaan pelaamaan tässä kamppailussa ja viihdettä on luvassa.
Iso tarjous MM-finaaliin Ranska-Kroatia!
Ranska ja Kroatia kohtaavat jalkapallon MM-finaalissa sunnuntaina klo 18:00. Tähän otteluun löytyy myös kova erikoistarjous, sillä saat Kroatian voitolle peräti kertoimen 51,00! Kerroin on tarjolla kaikille Mr Greenin uusille pelaajille. Erikoistarjous ei sisällä kierrätysvaatimuksia, eli voit nostaa voittosi heti. Lunasta kerroin tästä tai lue lisää Jalkapallon MM-finaali: Kroatialle kerroin 51,00!

Pelivalintamme:

Argentiina yli 1,5 maalia @2.28

Unibet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.28

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.28

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan