Bundesliiga: Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen

Bundesliiga: Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen
Bundesliiga | Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen | 20:30 | 3.10.2021
Kohde sulkeutuu: 03.10.2021 20:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Bundesliigan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Bundesliigaottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Leverkusenilla on tiukka ohjelma euromatsien kanssa. Arminia Bielefeldin puolustus on hyvä, mutta maaliin se ei palloja saa.Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen pelaa vieraissa Armenia Bielefeldiä vastaan. Leverkusen on Bundesliigassa neljäntenä, ainoa tappio tuli muutama kierros sitten Dortmundia vastaan 3-4. Viimeksi Hradecky piti Bundesliigassa kauden toiset nollat, kun Mainz kaatui 1-0. Viikolla Leverkusen pelasi Eurooppa-liigassa Celticia vastaan, ja se voitti komeasti 4-0.

Armenia Bielefeld on heikossa jamassa. Kuudessa matsissa se ei ole vielä voittanut, mutta tasuripisteitä on neljä ja niillä Bielefeld on kolmanneksi viimeisenä karsijan paikalla. Bielefeldin suurin ongelma on maalinteko. Se on tehnyt vasta kolme osumaa, mutta toisaalta se on päästänyt vasta kuusi maalia, elo tässä on todellinen under-joukkue.

Bielefeldillä ei oikein ole potentiaalia sen kummempaan, mitä se nyt on esittänyt. Viime kaudella se oli vain kaksi pistettä karsijan paikan yläpuolella.

Wirtz on tulevaisuuden stara


Leverkusen on sitten jotain muuta kuin Bielefeld. Se on tehnyt kuudessa ottelussa 16 maalia, peli on viihdyttävää ja joukkueesta on nousemassa uusi supertähti. Vasta 18-vuotias Florian Wirtz on ollut yksi Leverkusenin parhaita pelaajia, ja maalejakin hän on tehnyt jo kaikki turnaukset mukaan lukien seitsemän. Viidessä viime ottelussa Wirtz on tehnyt maalin jokaisessa.

Arminia Bielefeldiltä puuttuu pitkäaikaisloukkaantunut Vasiliadis. Epävarmoja pelaamisesta ovat Czyborra sekä Fernandes. Bielefeldin manageri Kramer saattaa järjestellä hyökkäyksensä uusiksi, kun homma ei ole tähän saakka toiminut.
Bayer Leverkusenilta puuttuu useampikin pelaaja. Andrich on pelikiellossa. Baumgartlinger, Fosu-Mensah, Palacios sekä Tapsoba taitavat olla vielä sairastuvalla. Kossonoun pelaaminen on epävarmaa, hänellä on reisivamman kanssa ongelmaa.


Leverkusenin voittokerroin on 1.70-paikkeilla, eikä sen pelaaminen innosta. Kotijoukkueen puolustus on hyvä, ja Leverkusenilla voisi olla notkahduksen paikka, kun otteluohjelma on tiukka. Wirtzilläkin on paljon pelejä alla, ei kai hän jatkuvasti voi olla parhaimmillaan. Alle 2.5 maalia saa nyt kertoimeksi yli 2.40, ja sitä voisi pienellä betsata. Leverkusen vastaan Mainz -ottelussa tehtiin yksi maalia, ja jotain samaa voisi olla nytkin tulossa.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @2.48

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.43

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.43

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.37

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.3

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders