Valioliiga: Arsenal - Huddersfield

Julkaistu: 08.12.2018 12:21


Valioliiga: Arsenal - Huddersfield
Valioliiga | Arsenal - Huddersfield | 17:00
Arsenal ei ole hävinnyt Valioliigassa sitten elokuun puolivälin. Se ei ole sarjakärjessä hyvästä putkesta huolimatta, koska tasureita on tullut liikaa. Yhdeksästä viime ottelustaan kaikki turnaukset mukaan lukien sillä on peräti viisi tasapeliä. Viime kierroksella Manchester Unitedin Old Traffordilla Arsenal oli kahdesti johdossa, mutta kaksi kertaa ManU tuli vielä rinnalle.
Kotikentällään Emiratesillakin Arsenal on pelannut paljon tasapelejä viime viikkoina. Viikko sitten se voitti komeasti Tottenhamin kotikentällä 4-2, mutta tätä ennen kotiotteluista sillä on kolme tasuria Wolvesia, Liverpoolia ja Eurooppa-liigassa Sportingia vastaan.

Arsenalin joukkue on melko hyvässä kunnossa ja terveenä. Ramsey ja Holding saivat pienet vammat viime ottelussa Old Traffordilla. Holding taitaa olla sivussa pitempäänkin. Özilillä on taas ollut selvävaivoja, ja hän lienee tänäänkin poissa kokoonpanosta.

Huddersfield oli melko hyvä marraskuussa. Kolmesta ottelusta se sai seitsemän pistettä. Joulukuussa Hudds sittten on hävinnyt molemmat pelinsä. Hyvä marraskuu nosti sen pois putoajien joukosta, mutta nyt suunta on taas alaspäin.

Huddersfieldin suurin ongelma on maalinteko. Se on liigan surkein maalintekijä, vasta kymmenen maalia 15 ottelussa. Paljon Huddersfieldistä kertoo se, että yksikään sen hyökkääjistä ei ole vielä tällä kaudella tehnyt liigamaalia.

Ottelu menee varmaan niin, että Arsenal pitää palloa liki 70 prosenttia peliajasta. Huddersfieldin paikat tulevat olemaan vähissä. Kertoimet sille, että Huddersfield ei tee maalia, on hieman alle kahden. Kyllä Arsenal pitää Huddersfieldin nollilla ainakin sen 55 kertaa sadasta.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Huddersfield alle 0,5 maalia @1.92

Nordicbet - Lue arvostelu

1.92

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.92

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.90

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.90

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.82

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.82

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan