Valioliiga: Arsenal - Liverpool | Nähdäänkö maalijuhlat?

Julkaistu: 03.11.2018 11:29


Valioliiga: Arsenal - Liverpool | Nähdäänkö maalijuhlat?
Valioliiga | Arsenal - Liverpool | 19:30
Huikeassa iskussa tällä kaudella olleet Arsenal ja Liverpool kohtaavat toisensa Lontoossa Emiratesilla. Vierasjoukkue Liverpool tulee otteluun kolmen pelin voittoputkessa, kun taas kotijoukkue Arsenal niin ikään hyvässä formissa, kun joukkue on viimeisestä viidestä ottelustaan pelannut yhden tasapelin ja ottanut neljä voittoa.

Kamppailuun lähdetään kohtalaisen tasaisin kokoonpanoin. Arsenalilta on sivussa Konstantinos Mavropanos, Mohamed Elheny ja Matteo Guendouzi. Liverpoolilta sivussa on Chamberlain, Jordan Henderson ja Naby Keita.

Jos jokin asia puoltaa Liverpoolia, niin Arsenal joutuu tukalassa paikassa otteluun, kun heidän topparit ovat juuri kuntoutumassa ja pelituntuma ei ole mikään kaikkein varmin tällä hetkellä.

Arsenalin peleistä tuttu puoliajan tasapeli ja täyden ajan voitto on toteutunut viimeisessä neljässä Valioliiga-ottelussa, mutta nyt voimme nähdä kyllä ensimmäisellä puoliskolla pienimuotoista maalijuhlaa, kun molemmat joukkueet ovat erittäin hyökkääviä.

Lauantai-illan viihdetarjonnan luulisi olevan taattu, kun nämä kaksi hyvinkin maalirikasta joukkuetta kohtaavat. Arsenal on pelannut tällä kaudella ottelunsa 3,7 maalin keskiarvolla, kun taas Liverpool on pelannut 2,4 maalin keskiarvolla. Kummatkin joukkueet tulevat osumaan pariin otteeseen.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Yli 3 maalia @1.87

SBOBET - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 200€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.85

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.85

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan