Valioliiga: Arsenal - Manchester City | Citylle peräti 15,00 kerroin voitosta!

Julkaistu: 12.08.2018 13:14


Valioliiga: Arsenal - Manchester City | Citylle peräti 15,00 kerroin voitosta!
Valioliiga | Arsenal - Manchester City | 18:00
Royal Panda Royal Panda
Koko viikonlopun kuumana käynyt Valioliiga jatkuu tänään, kun illan huippuottelussa kohtaavat Arsenal ja Manchester City.

Emirates Stadionilla pelattavassa ottelussa vierasjoukkue City lähtee selkeänä suosikkina kamppailuun ja aivan aiheestakin, kun Arsenalilla on hieman ongelmia mahdollisten loukkaantumisten kanssa. Koscielny, Kolasinac, Monreal ja Danny Welbeck, kun ovat kärsineet loukkaantumisista.

City lähtee otteluun puolestaan ilman Daniloa, Mangalaa ja Sandleria. Joukkueella on kuitenkin niin leveä rosteri, että nämä poissaolot eivät tuota mitään ongelmia, eivätkä he pahojen kielien mukaan kuulu edes joukkueen kokoonpanoon.

City omaa paremman materiaalin, Arsenal toki kotiedun myötä pystyy haavoittamaan Cityä, mutta emme usko, että lontoolaiset saavat tässä kamppailussa sitä starttia kauteen mitä he hakevat.

Vahvasti viime otteluissa esiintynyt Sergio Aguero tulee olemaan kovassa iskussa ja hän onkin oiva valinta myös ottelun ensimmäiseksi maalintekijäksi. Suoraviivaisesti pelaava hyökkääjä nakutti ottelussa Chelseaa vastaan kaksi maalia ja uskomme, että sama tulee jatkumaan tämän argentiinalaisen kohdalla!Vahvan harjoituskauden pelannut Arsenal oli etenkin ICC turnauksessa kovaa valuuttaa, mutta nyt kun City lyö kentälle parhaimmistonsa, niin tasoero joukkueiden välillä on vain liian suuri Cityn hyväksi. City jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi.

15,00 Kerroin Manchester Cityn voitolle!


Vedonlyöntiyhtiö MrGreen tarjoaa Citylle 15,00 kertoimen voitosta ottelussa Arsenalia vastaan.

Pelivalintamme:

1X2: Manchester City @15

Mr Green - Lue arvostelu

15

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan