Eurooppa-liiga: Arsenal - Sporting

Julkaistu: 08.11.2018 12:11


Eurooppa-liiga: Arsenal - Sporting
Eurooppa-liiga | Arsenal - Sporting | 22:00
Arsenal on kaikin puolin hyvässä kunnossa, mutta illan vastustaja Sporting ei ole. Arsenalilla on alla 14 ottelun tappioton putki, Eurooppa-liigan lohko E:ssä sillä on vankka johtopaikka ja koko seura sekä kannattajat varmasti luottavat uuteen manageriin Unai Emeryyn.
Sporting taas on hävinnyt viidestä viime vierasottelustaan kaksi. Se hävisi reilu viikko sitten kotonaan Portugalin cupissa Estorilille, ja sen jälkeen manageri Jose Perseiro sai potkut. Sporting on nyt Portugalin liigassa kolmantena, ja se ei oikein seurajohdolle riitä.

Arsenal ja Sporting pelasivat vastakkain edellisellä Eurooppa-liigan kierroksella Lissabonissa. Arsenal vei 1-0 -voiton. Se hallitsi peliä, pallonhallintaprosentit jakautuivat Arsenalille 62-38 ja maalia kohti osuneet laukaukset 7-0.

Arsenalista kertoo paljon se, että kärjestä löytyy onnistumisia laajalta rintamalta. Aubameyang on tehnyt tällä kaudella Arsenalille yhdeksän maalia ja Lacazette kuusi. Arsenalin puolustuskin näyttää ajoittain kelvolliselta, vaikka se on kyllä se osa-alue, missä se vielä jää Englannin kärkijoukkueista jälkeen.

Joukkueet laittanevat kentälle vahvat avauskokoonpanot. Arsenalin Guendouzi palaa pelikiellostaan ja hän varmaan tulee avaukseen hyvässä iskussa olevan Granit Xhakan rinnalle. Toppari Rob Holding on viime aikoina ollut aloituksen vakiokasvo. Lissabonissa hänen rinnallaan pelasi Sokratis, ja sama tilanne saattaa olla tänäänkin.

Sportingin ryhmästä Battaglia ja Diaby loukkaantuivat viikonloppuna, ja heidän lisäkseen ainakin Ristovski, Sturaro ja Raphinha ovat sivussa.

Vetomarkkinoilla Arsenal on luonnollisesti selvä suosikki, sen voittokerroin on noin 1.30 -tasolla. Se on kyllä hieman liian vähän, varsinkin englantilaisten suosikkien kertoimet tuntuvat usein painuvan liian matalalle pelattaviksi. Tähän voisi laittaa kevyesti vastaan. Sporting +1.5 yli kahden kertoimella on kelpo peli.

Pelivalintamme:

Sporting +1.5 @2.01

Comeon! - Lue arvostelu

2.01

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.98

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.98

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.98

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.97

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan