Italia Serie A: AS Roma - Inter Milan

Julkaistu: 02.12.2018 20:48


Italia Serie A: AS Roma - Inter Milan
Italia Serie A | AS Roma - Inter Milan | 21:30
Tänään Serie A:n sunnuntain kierroksen päättää huippu ottelu AS Roman ja Inter Milanin välillä Stadio Olimpicolla.

AS Romalla ei ole tällä kaudella kotimaan sarjassa oikein lähtenyt, kun 13 kierroksen jälkeen joukkue on sarjassa yheksäntenä. Piste-ero sarjaa johtavaan Juventukseen on venähtänyt jo 21 pisteeseen. AS Roma on onnistunut voittamaan kotimaisessa sarjassa ainoastaan viisi ottelua, pelannut tasan ja hävinnyt neljästi.

Inter Milanin kausi on alkanut mallikkaasti, kun 13 ensimmäisestä ottelusta joukkue on napannut yheksän voittoa, yhden tasapelin ja kolme tappiota. Inter on 12 pistettä sarjaa johtavaa Juventusta perässä.

Molemmilla joukkueilla on allaan tappiota Mestarien liigan lohkovaiheen otteluista. AS Romalla tilanne on Mestarien liigan osalta parempi, kun joukkue on varmistanut paikkansa jatkopeleihin. Interillä sen sijaan on edessään vielä jatkopelien kannalta ratkaiseva ottelu 11.12 Milanissa PSV:tä vastaan, kun joukkue on tällä hetkellä lohkossa kolmantena, tasapisteissä Spursin kanssa.

AS Roman loukkaantumislista näyttää todella pahalta, kun ottelusta joukkueelta on sivussa viisi avauskokoonpanon pelaajaa, kun Edin Dzeko, Daniele De Rossi ja Stephan El Shaaraway ovat kaikki loukkaantuneita. Myös Javier Pastoren, Lorenzo Pellegrinin ja Diego Perottin pelaaminen on epävarmaa. Interiltä Inter Milanilla on pieniä huolenaiheita, sillä Rajda Nainggolan, Dalbert ja Sime Vrsaljko ovat loukkaantuneita. Marcelo Brozovicin odotetaan kuitenkin tekevän paluun avauskokoonpanoon, joten Interin loukkaantumis huolet ovat huomattavasti AS Romaa pienemmät.

Joukkueiden avauskokoonpanojen ollessa seuraavat:
AS Roma: Olsen; Santon, Manolas, Jesus, Kolarov; N'Zonzi, Cristante; Under, Zaniolo, Florenzi; Schick.
Inter: Handanovic; Asamoah, Skriniar, de Vrij, D'Ambrosio; Brozovic, Iglesias; Perisic, Mario, Keita; Icardi.

AS Roman painiessa suurien loukkaantumisien kanssa, kääntyy allekirjoittaneen papereissa suuret ottelut pieniin marginaaleihin, joten Inter Milanille tarjottu kerroin 2.80 on loistava pelivalinta.

Pelivalintamme:

Inter Milan @2.80

Coolbet - Lue arvostelu

2.80

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.60

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.60

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.60

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan