Liiga: Ässät - KooKoo | Ässien surkeus jatkuu?

Julkaistu: 31.10.2018 09:10


Liiga: Ässät  - KooKoo | Ässien surkeus jatkuu?
Liiga | Ässät - KooKoo | 18:30
Umpisurkea Ässät saa kotikaukaloonsa vieraaksi KooKoo:n. Jopa sarjan heikoin vierasjoukkue KooKoo on erittäin helppo nostaa peleihin patapakkaa vastaan. Ässillä on täydellisen pelillisen umpisolmun lisäksi myös mittava suma loukkaantumisia riesanaan.

Ässien luokaton alkukausi on vetänyt koko joukkueen ja ison osan organisaatiotakin melkoiseen takalukkoon. Ratkaisut vyyhdin aukaisemiseksi olivatkin sitten huomattavasti mielikuvituksellisempia ja erikoisia jopa porilaisella mittarilla. Ensin "säästettiin" urheilutoimenjohtajan pestissä ja Jari Korpisalo sai mennä. Tämän jälkeen tuuletettiin valmennusryhmästä pois muunmuassa kakkosvalmentaja, mutta kaikessa epäonnistunut ykkönen sai jäädä. Jatkoa seurannee, mutta kukaan ei taida tietää millaista.

Pelillisesti Ässät nosti hieman päätään kotonaan Kärppiä vastaan. Lauantaina Vaasassa nähtiinkin sitten tutun surkea vierasjoukkue. Puolustuspelaaminen on katastrofaalista ja merkkausvirheet avaavat illasta toiseen huipputontteja vastustajille. Maalivahtitilanne on sekava, kun ykkönen Andreas Bernard istuu, kenties potentiaalisen kauppauksen alla. Kun ylivoimakin on sarjan huonointa, Ässät kulkee tällä hetkellä syvällä varjojen mailla.

KooKoo on sarjan heikoin vierailija, mutta tämän illan isääntänsä nähden se vaikuttaa jopa erinomaiselta jääkiekkojoukkueelta. Viime aikojen hyvät otteet kokivat pienen kolauksen lauantaina kotikaukalossa, kun Jukurit vei pisteet. Isoa kuvaa se ei kuitenkaan muuta. KooKoo on ihan pirteä ja moderni kiekkojoukkue, joka puolustaa melko tiiviisti ja hyökkää vauhdikkaasti.

Isomäen ilta sopii erityisen hyvin KooKoo:n liikkuvalle hyökkäyspelille. Malte Strömwall ja kumppanit pääsevät mellastamaan paljon vapaammin, kuin mitään muuta joukkuetta vastaan. Kun ylivoimakin toimii, vieraille voi ilman kristallipalloakin ennustaa useampaa tehtyä osumaa. Ässille niitä onkin sitten vaikeampi nähdä.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

KooKoo @2.45

Coolbet - Lue arvostelu

2.45

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.40

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.40

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.38

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.38

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.37

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.37

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.35

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.35

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan