Liiga Playoffs: Ässät - Lukko | Satakunnan derby pudotuspelinä!

Julkaistu: 13.03.2018 13:26


Liiga Playoffs: Ässät - Lukko | Satakunnan derby pudotuspelinä!
Liiga Playoffs | Ässät - Lukko | 18:30
LeoVegas LeoVegas
Liigan pudotuspelien neljännesvälierissä kohtaavat Isomäki Areenalla Satakunnan paikallisvastustajat Ässät ja Lukko.

Puolivälieriin selviää kahdella voitolla. Joukkueet kohtaavat torstaina Kivikylän Areenalla, Äijänsuolla ja tarvittaessa pelattava kolmas ottelu pelataan Isomäellä.

Ässien ja Lukon keskinäisissä otteluissa runkosarjassa tasattiin otteluvoitot 3-3. Voisiko arkkiviholliset tuon ihanammista asetelmista lähteä taistelemaan kevään neljännesfinaalipaikasta?

Runkosarjan ja pudotuspelien ottelut ovat ihan eri maailmansa. Yhtäkaikki sama pätee paikallisvääntöihin verrattuna tavallisiin otteluihin. Vain yksi asia on punamustien ja sinikeltaisten kohtaamisissa varmaa. Näistä peleistä ei tule puuttumaan tunnetta, sykettä, taistelua, periksiantamattomuutta saati yllätyksellisyyttä.

Runkosarjan kuudessa kohtaamisessa tehtiin varsinaisella peliajalla yhteensä 30 maalia, mikä tekee viisi maalia ottelua kohden. Playoffseissa maalimäärät tunnetusti tulevat tuosta alas joukkueiden pelatessa vain ja ainoastaan voitosta.

Runkosarjan keskinäisissä peleissä Ässien tehokkaimmat pelaajat olivat kaksi voittomaaliakin iskenyt Maksim Matushkin (3+2) sekä Philip McRae (2+3) ja Mikko Salmio (2+3). Lukosta vahvimmat tehot merkkauttivat Arttu Ilomäki (2+3), Janne Keränen ja Chris VandeVelde (2+2). Jälkimmäisen molemmat osumat olivat voittonyyttejä.

Tänään maalinsuulla aloittavat odotetusti Andreas Bernard ja Kaapi Kähkönen.
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, myös Liiga-kohteisiin. Sivusto toimii loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Tutustu sivustoon ja lunasta 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 4.5 maalia (varsinainen peliaika) @2.00

Mr Green - Lue arvostelu

2.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan