Counter Strike - ECS League: Astralis - Furia Esports

Julkaistu: 03.06.2019 19:01


Counter Strike - ECS League: Astralis - Furia Esports
Counter Strike - ECS League | Astralis - Furia Esports |
ECS kauden 7 finaalit pyörähtävät käyntiin Lontoossa kahdeksan joukkueen voimin. A-lohkon ottelussa kohtaavat maailman ykkösjoukkue tanskalainen Astralis, sekä toiselle puolelle pelipöytää asettuva brasilialainen Furia. Ottelu pelataan best of 1 systeemillä, jolloin ensimmäisen kartan voittaja vie avauspisteet omaan pussiinsa.

Astraliksen dynastian tietävät kaikki. Joukkue on voittanut lähes kaiken, ja homma on jatkunut samanlaisena jo pitkään. Ainoan raapaleen joukkueen kilpeen on saanut aikaiseksi suomalainen Ence, joka voitti juutit BLAST Pro Series Madrid 2019 tapahtuman finaalissa ja vieläpä suoraa kahdessa pelatussa kartassa. Ence raapi voiton myös alkusarjan pelistä, joten Ence on tanskalaisten kirosana numero yksi. Tämän hävityn finaalin jälkeen Astralis on pitänyt peleistä taukoa, ja lähtee nyt kuukauden tauon jälkeen kohti uusia taisteluita.

Brasilialainen Furia oli viime viikonlopun DreamHack Masters Dallas tapahtuman suurin ja iloisin yllättäjä. Joukkue ponnistaa peleille maailmanlistan sijalta 19, mutta viime viikonloppuna jalkoihin jäivät suoraan kahdessa kartassa niin ruotsalainen fnatic kuin ehkä tämän hetken kovimmassa nousukiidossa pelaava ranskalainen Vitality. Onnistuipa Furia napsimaan kartta voiton myös Enceltä, joka tosin pelin vei lopulta tiukkojen vaiheiden jälkeen nimiinsä.

Joukkueet eivät vielä koskaan ole toisiansa kohdanneet, ja tässä piileekin todellinen yllätysmomentti. Vaikka vedonlyönti kohteessa on erittäin suuren riskin temppu, myös palkinto osuessaan on ruhtinaalinen. Furian poikien viime viikonlopun otteet verrattuna Astraliksen kuukauden taukoon voi hyvänä päivänä tällaisen yllätysmahdollisuuden luoda. Varmaa lappua tällä kohteella ei kannata tuhota, mutta esimerkiksi sopivan panoksen asettaminen singlenä voi tuoda hymyn veikkaajien huulille. High Risk – High Reward!

Peliä pääset seuraamaan osoitteessa : www.twitch.tv/faceittv - Selostus englannin kielellä.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Furia Esports @4.25

Unibet - Lue arvostelu

4.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.25

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

4.15

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan