Serie A: Atalanta - Napoli | Kova kerroin todennäköiselle tulokselle!

Julkaistu: 03.12.2018 14:43


Serie A: Atalanta - Napoli | Kova kerroin todennäköiselle tulokselle!
Serie A | Atalanta - Napoli | 21:30
Italian Serie A:ssa nähdään tänään yksi ottelu, kun Atalanta isännöi Napolia. Pitkän voittoputken päätteksi tappion kohdannut kotijoukkue Atalanta on tällä hetkellä sarjassa sijalla 11, kun taas vierasjoukkue Napoli on kolmantena.

Serie A:n keskikasti on ollut todella tasaista, kun vain Juventus on jälleen kerran ollut ylitse muiden ja johtaakin sarjaa ylivoimaisesti ilman tappioita. Napolilla on vyöllään kaksi tappiota 13 ottelun aikana, kun taas Atalantalla niitä on viisi.

Joukkueiden statistiikat eivät liiemmin eroa, kun Napoli on paukuttanut 26 maalia ja Atalanta 25 maalia tähän mennessä. Molemmat ovat olleet hyvinkin maalirikkaita, Atalanta on vain päästänyt neljä maalia enemmän kuin tämän illan vierasjoukkue.

Napolilla aloittanee jälleen yksinäisenä kärkenä Mertens, jonka kanssa Atalanta joutuu olee varpasillaan. Napolin viimeiset kuusi vierasottelua ovat olleet todella maalirikkaita, ja ne ovatkin menneet 2,5 maaliodotuksen yli. Samoin kuten Atalantan viimeiset viisi ottelua, jotka ovat painuneet 2,5 maalin rajan yli.

Napolilla on joukkueista vahvempi hyökkäys jo yksin Mertensin ansiosta ja molemmat joukkueet kuitenkin tykkäävät vauhdikkaasta pelistä, joten lähdemme rohkeasti vieraiden kyytiin, mutta lisäämme maalimäärä oletuksen myös.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

Napoli voittaa & Yli 2,5 maalia @3.20

Bethard - Lue arvostelu

3.20

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

3.20

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.20

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

3.20

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

3.20

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Goliath - Lue arvostelu

3.20

Goliath - 10€ ilmaisveto uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan