La Liga: Athletic Bilbao - Betis

La Liga | Athletic Bilbao - Betis | 17.15 | 19.12.2021
Kohde sulkeutuu: 19.12.2021 17:15
Athletic Bilbao saa vieraakseen Betisin lauantain La Liga-kierroksella. Betisin meno on ollu kauden aikana loisteliasta ja kaikkien yllätykseksi joukkue on sarjassa peräti kolmantena. Lähdemme hakemaan matsista rahastusta loistovireisen vierasjoukkueen kautta, jonka voitosta tarjoiltava reilusti yli kolmosen kerroin kelpaa lapulle mainiosti!Isännillä vaikeuksia!


Athletic Bilbao majailee matsiin tultaessa sarjan keskikastissa, 17 ottelua on tuottanut isännille 21 pistettä. Piste-eroa europelipaikoille on kuusi pistettä, kun taas piste-ero putoamisviivaan on vain kahdeksan pistettä, joten Athleticillä on mahdollisuudet vielä mihin vain. Athletic Bilbaon kauden aikana on tullut tutuksi vähämaaliset taistot, sillä joukkue on tehnyt ja päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja. 17 ottelussa joukkue on tehnyt vain 13 maalia, mutta omissa on kolissut vain 12 kertaa, joten mikäli joukkue saa hyökkäyspelaamisensa kuntoon, nousee sarjasijoitus kohisten.

Isäntien formi matsiin tultaessa on heikko, viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan Bilbao on kerännyt itselleen kolme tasuripistettä eikä voittoja ole herunut. Edellisellä La Liga-kierroksella joukkue taipui kotikentällään Sevillan käsittelyssä numeroin 0-1, Sevillan voittomaalista matsissa vastasi keskikenttämies Thomas Delaney.Isänniltä avainpelaajia sivussa!


Atheltic Bilbaon miehistöstä puuttuu varmuudella kuusi peluria, joista kolmen pelaajan puuttumiset ovat massiivisia iskuja isännille. Sivussa ovat ykköskassari Unai Simon, puolustuksen johtaja Inigo Martinez sekä keskikentän työmyyrä Dani Garcia. Kyseisistä pelureista jokainen on ollut tällä kaudella valtavassa roolissa Bilbaon kokoonpanossa ja poissaolot eivät voi olla näkymättä isäntien otteissa.

Betisin meno vakuuttavaa!


Vierasjoukkue Betis on otteluun tultaessa sarjassa peräti kolmantena, piste-eroa piikkipaikalla olevaan Real Madridiin on yhdeksän pistettä. Mikäli Betis vain saa pidettyä samanlaisen formin päällä mitä se on kauden aikana näyttänyt, on paikka Mestarien Liigassa selviö ja se olisi Betisin tasoiselle joukkueelle valtava saavutus.

Vieraiden formi matsiin lähdettäessä on loistava, Betis saapuu kamppailuun neljän sarjamatsin voittoputkessa. Edellisellä sarjakierroksella Betis jyräsi kotikentällään Real Sociedadin numeroin 4-0, joukkueen tehomiehenä matsissa hääräsi kaksi maalia ja maalisyötön merkkauttanut puolustaja Alex Moreno.

Betis ahkeroi viikolla Copa Del Rey:ssä, josta joukkue kaiversi itselleen jatkopaikan vaikeuksien jälkeen. Vastassa Betisillä oli aladivariseura CF Talavera, joka väänti ottelun väkisi tasoihin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla numeroihin 2-2. Betis kuitenkin ratkaisi ottelun itselleen jatko-ajan viimeisen viiden minuutin aikana Diego Lainezin ja Sergio Canalesin maaleilla.Vierailla yksi merkittävä poissaolo!


Betisin kokoonpanosta on varmuudella sivussa kaksi peluria, joista toinen on äärimmäisen merkittävä. Merkittävä poissaolija on ranskalaistaikuri Nabil Fekir, joka on kantanut Betisin hyökkäyspelaamisessa isoa roolia kuluvalla kaudella ja onkin merkkauttanut 15 pelaamasssaan sarjamatsissa tehot 3+3.


Me siis luotamme ottelussa vierasjoukkueeseen. Athletic Bilbaon formi matsiin tultaessa on heikko, tähän kun lisätään massiiviset poissaolohuolet, niin vieraiden 3.5:n pintaan olevaa kerrointa ei voi ymmärtää. Betis lähtee hakemaan ottelusta jo neljättä perättäistä voittoaan La Ligassa ja uskomme sen myös joukkueelle tulevan!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Betis @3.56

Huti
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

3.56

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.4

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys