MLB: Atlanta Braves - Miami Marlins

Julkaistu: 30.07.2018 14:29


MLB: Atlanta Braves - Miami Marlins
MLB | Atlanta Braves - Miami Marlins | 02:35
Royal Panda Royal Panda
Viimeisistä viidestä ottelustaan vain yhden voittanut Atlanta Braves on hyytymisen myötä tippunut pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle, joten kurssin olisi hyvä kääntyä nyt, kun Marlins saapuu kylään. Sarjan ensimmäisen ottelun pitcher-asetelma on mielenkiintoinen. Braves on ottelussa toki ennakkosuosikki, mutta Julio Teheran ei ole Marlinsia vastaan tämän kauden kahdessa kohtaamisessa loistanut. Ottelun ehkä paras vetokohde löytyy kuitenkin kotijoukkueen juoksumäärästä.

Marlins lähtee otteluun syöttäjänään Wei-Yin Chen, joka syöttää kotikentällä hyvin, mutta tien päällä homman on mennyt hyvin pitkälti penkin alle. Chen on kahdeksan vieraspelin jälkeen 1W-5L, ERA 10.47, WHIP 2.02 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin .359 keskiarvolla. Kahdessa edellisessä vieraspelissä Chen syötti yhteensä 8.1 vuoroparia ja antoi 16 hittiä, sekä 14 ansaittua juoksua.

Bravesin offense on ollut jäissä viimeisissä viidessä ottelussa, mutta tänään tuohon seikkaan on aika tehdä muutos. Chenin edellinen startti SunTrust Parkilla päättyi Bravesin voittoon, juoksuin 10-9.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Kotijoukkueen juoksut: Yli 4.5 @1.80

LeoVegas - Lue arvostelu

1.80

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.80

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan