MLB: Atlanta Braves - New York Mets

Julkaistu: 14.04.2019 17:05


MLB: Atlanta Braves - New York Mets
MLB | Atlanta Braves - New York Mets | 02:05
NordicBet NordicBet

Vahvasti kautensa aloittanut New York Mets johtaa neljän ottelun sarjaa voitoin 2-1 ennen päätösottelua. Kummulla tullaan näkemään mitä todennäköisimmin huippuluokan syöttötyöskentelyä, kun napit vastakkain ovat Bravesin Julio Teheran, sekä Metsin Jacob deGrom.

Teheran on kolmessa startissaan mennyt 1W-0L, ERA 6.00 ja WHIP 1.53. Huono ERA ja WHIP selittyvät pitkälti edellisellä startilla, missä hän syötti vieraissa Rockiesia vastaan viisi vuoroparia ja antoi viisi hittiä, sekä kuusi juoksua. Tämä ei kuitenkaan yllätä, kun ottaa huomioon Coors Fieldin juoksuherkät olosuhteet. Toistaiseksi ainoassa kotiottelussa Teheran syötti Cubsia vastaan viisi vuoroparia ja antoi kuusi hittiä ja yhden juoksun.

Jacob deGromille kävi edellisessä startissa pieni kömmähdys, vai oliko kyseessä kiintiösopupeli (vitsi). Kotiottelussa Minnesota Twinisiä vastaan hän syötti neljä vuoroparia ja antoi kahdeksan hittiä, kolme homerunia ja kuusi ansaittua juoksua. Ohipelejä sattuu ja uskon, että tästä myllytyksestä on toivuttu ja dominointi deGromin kohdalla jatkuu. Kauden kahdessa ensimmäisessä startissa hän syötti yhteensä 13 shutout inningiä.

Uskon molempien syöttäjien yltävän tänään hyvään suoritukseen ja ottelun alkupuoli jäänee vähäjuoksuiseksi. Bullpenien astuessa kuvaan pakka voi tosin muuttua radikaalisti, joten under-hommat kannattanee sijoittaa viiteen vuoropariin. Myös Metsin johtoasemalle viiden vuoroparin jälkeen on myönnetty deGrom-takuu.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5. vuoroparin: New York Mets @1.95

Rizk - Lue arvostelu

1.95

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.93

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan