NFL: Atlanta Falcons - New England Patriots

NFL | Atlanta Falcons - New England Patriots | 03:20 | 19.11.2021
Kohde sulkeutuu: 19.11.2021 03:20
Patriots on jälleenrakennusvaiheessa, ja hyvin näyttää menevän. Falconsilla taas ei mene hyvin.New England Patriots on Atlanta Falconsille traumaattinen vastus. Alkuvuodesta 2017 joukkueet pelasivat Super Bowlissa. Falcons oli ennen viimeistä neljännestä 28-12 -johdossa, mutta joukkue suli täysin. Minuutti ennen ottelun loppua Patriots teki touchdownin ja vielä kahdella lisäpisteellä joukkue tuli tasoihin. Jatkoajalla Patriots teki maalin ja voitto pelin. Falconsin sulaminen taitaa olla Super Bowl -historian tylyin.

Patriotsin voittosuhde on nyt 6-4 ja Falconsin 4-5. Patriots on komeasssa neljän voiton putkessa, ja viime kierroksella se vielä voitti Clevelandin murskaavasti 45-7. Falcons taas oli viime ottelussa Dallasia vastaan pelkkä vastaantulija, ja hävisi 3-43. Falconsin piste-ero on koko NFL:n toiseksi huonoin -85, vaikka se onkin voittanut neljästi.

Patriots pelaa toista kautta ilman takavuosien pelinrakentajaansa Tom Bradya, ja näyttää siltä, että valmentaja Bill Belichickin uudelleenrakennus olisi menossa oikeaan suuntaan. Joukkueen rookie-QB Mac Jones kehittyy jatkuvasti ja kasvaa sisälle rooliinsa. Muutenkin Patriots -hyökkäyksessä on paljon nuoria lahjakkuuksia. Patriots -puolustuskin on pelannut hyvin. Joukkueen voisi jo sanoa olevan Super Bowl -veikkausten musta hevonen. Play offsit ovat hyvinkin mahdolliset taas kerran Foxboroughin stadionilla.

Jones ylös, Ryan alas


Tämän ottelun pelinrakentajat ovat menossa kaikin puolin aivan eri suuntiin. Nuori Jones pelasi Clevelandia vastaan lyhyen NFL-uransa parhaan ottelun. 23 heitosta 19 meni omille, maaleja tuli kolme. Jones repi Clevelandin puolustuksen aika lailla palasiksi. Brownsin päävalmentaja Stefanski nosti ottelun jälkeen Jonesin suurimmaksi syyksi siihen, miksi Cleveland hävisi niin roimasti.

Veteraani Matt Ryan, joka on ollut Atlantan QB jo vuodesta 2008 oli viime viikonloppuna aivan surkea. 21 heitosta vain yhdeksän meni omille, maaleja ei siis tullut yhtään, mutta syötönkatkoja kaksi. QB rating -luku oli 21.4, Ryanin koko uran alkaisin lukema. Ottelun lopuksi Ryan vielä penkitettiin.

Muitakin hyökkäyspään ongelmia Falconsilla on. Ykköslaituri Calvin Ridley on sivussa mentaalipuolen ongelmien vuoksi. Rookie TE Pitts on ollut hyvä, mutta ei hän kaikkeen pysty yksin.

Patriotsin päävalmentaja Belichick on lajilegenda, ja hän osannee pitää joukkueen kasassa, vaikka viime viikonloppuna tulikin komea voitto. Play offs -paikka on Patriotsilla saavutettavissa, mutta selvästi heikommille joukkueille ei voi hävitä. Seuraavalla viikolla Patriots pelaa Tennesseetä vastaan, ja se on iso matsi. Tämä ottelu voisi jäädä välipeliksi, mutta uskotaan, että Belichick osaa hoitaa homman.


Patriots on parempi joukkue menossa oikeaan suuntaan. Falcons on enempi ongelmavyyhti. Arvioitu lopputulos on 17-27, ja lapulle Patriots -7.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

New England Patriots -7 @2.04

Osuma
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.98

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.98

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.97

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.95

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders