NBA: Atlanta Hawks - Chicago Bulls

Julkaistu: 01.05.2021 12:36

NBA: Atlanta Hawks - Chicago Bulls
NBA | Atlanta Hawks - Chicago Bulls | 03:00 | 2.5.2021
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Atlanta Hawksin ja Chicago Bullsin matsissa esille nousee se, että Bulls ei pysty puolustamaan Atlantan takamiehiä.Chicago Bullsilla ja Atlanta Hawksilla kummallakin on edessä back to back -ottelu. Viime yönä Bulls hävisi kotikentällä Milwaukee Bucksille ja nyt pitää pelata heti seuraavana päivänä Atlantassa Hawksia vastaan.
Atlantakin pelasi eilen. Tappio tuli hyvää kautta pelaavaa Philadelphia 76ersia vastaan 22 pistellä.
Hawks on tällä kaudella ollut selvästi parempi joukkue kuin Bulls, mutta nyt silläkin on menossa heikompi jakso. Atlantalla on alla kolmen tappion putki. Kumpikin joukkueista on hävinnyt kolme viimeisistä viidestä.

Milwaukee pelasi Bullsia vastaan ilman ykköstähteään Giannis Antetokounmpoa, mutta ei sillä siltikään ollut ongelmia ottelussa. Viimeisellä neljänneksellä Bulls otti Bucksia kiinni seitsemällä pisteellä, mutta silti tappiota tuli kymmenen pistettä. Bulls pelasi ottelun ilman suurinta tähteään Zach LaVinea, ja vielä Lauri Markkanenkin oli sairastumisen vuoksi sivussa. Molemmat ovat ilmeisesti Hawksiakin vastaan pois pelistä.Chicagon kausi loppuu runkosarjaan


Bucks -ottelussa LaVinen tilalla avausviisikossa pelaava Coby White teki 21 pistettä. Nikola Vucevicin saldo oli 17 pistettä ja 15 levypalloa, heittoprosentti hänellä tosin oli surkea 7/27. Hyvin puolustava Daniel Theis teki saldon 16/10.

Chicago on jo kolme voittoa Idän sarjataulukon kymppipaikan Washingtonia perässä. Kyllä tässä niin käy, että Bullsin pelit katkeavat runkosarjaan ja kesällä myllätään joukkue uusiksi.

Atlanta on Idässä viitospaikalla. Jos sen tappioputki ei nyt kovin pitkälle veny, niin NBA:n play offseissa vastaan saattaisi avauskierroksella tulla New York Knicks, ja se on melko tasaväkinen ottelupari.

Sixersiä vastaan Atlantan peli jäi ohueksi Trae Youngin takana. Young teki 32 pistettä, mutta seuraavaksi eniten osui iso laituri Daniel Gallinari 16 pisteellä.
Atlanta on heikosti puolustava joukkue, ja nyt kun se pelasi kaksi ottelua perättäin Philadelphiassa, niin puolustus oli tuuliajolla. Ensimmäisessä matsissa 76ers teki 127 pistettä ja toisessa 126.

Atlanta on Bullsia vastaan over -joukkue


Atlanta on voittanut kauden kaksi aikaisempaa Bullsia vastaan, ja kummassakin se on tehnyt rutkasti pisteitä, ensin 124 ja viimeksi 120. Bullsin puolustus oli varsinkin alkukaudesta luokatonta, viime aikoina tosin tähän on tullut parannusta.
Match upit ovat Bullsin ja Hawksin matsissa Atlantan puolella. Bullsin puolustaa heikosti kolmosen viivaa, eli Trae Youngille ei oikein löydy puolustajaa. Clint Capela, mikäli hän pystyy pelaamaan, on Nikola Vucevicille kova vastus. Jos Vucevicilla on taas heikko heittopäivä, niin Bullsilla ei oikein ole etua missään. Jos juostaan päästä päähän, niin Atlanta vie matsin.


Kertoimet ovat noin 1.45 – 2.80, ja ne ovat kohdallaan. Totals -raja on 211.5 ja siihen voisi laittaa yli -betsin. Bulls on puolustanut viime aikoina paremmin, mutta Atlanta on niin over -joukkue, että laitetaan tähän betsi. Bullsin takamiehet eivät edelleenkään ole häävejä puolustajia, Young on tässä parissa ylivoimainen.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 211.5 pistettä @1.92

Comeon! - Lue arvostelu

1.92

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.92

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.92

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.92

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.92

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders