NBA: Atlanta Hawks - Detroit Pistons

Julkaistu: 09.11.2018 17:12


NBA: Atlanta Hawks - Detroit Pistons
NBA | Atlanta Hawks - Detroit Pistons | 02:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Atlanta Hawks on viimeisestä seitsemästä ottelusta ottanut yhden voiton ja hävisi viimeksi back to back ottelut Charlottelle ja Knicksille. Varsinkin kaukoheittopeli on ollut surkealla tasolla viime otteluissa ja muun muassa Charlottea vastaan Atlanta sai vaan kuusi kolmen pisteen heittoa sisään 30:stä yrityksestä.

Myös tämän päivän vierasjoukkueella Detroitilla on ollut vaikeampaa hyvän alun jälkeen. Vieraskiertueelta ei jäänyt matkaan kuin tappioita ja Detroit hävisi viisi ottelua putkeen. Neljä näistä oli todella tiukkoja pelejä, joissa Detroitilla oli myös epäonnea mukana ja olisi voinut hyvin voittaakin osan otteluista. Detroit ei siis suinkaan ole tuomitsemisen arvoinen joukkue vain tappio-häviötilastoa katsomalla.

Molemmat joukkueet ovat saaneet yhden lepopäivän, mutta Atlanta pelaa kolmannen ottelunsa neljän päivän sisään. Lepopäivä teki varmasti hyvää ja peräkkäisen pelin pelaaminen näkyi varmasti Knicksiä vastaan. Rasitus kokonaisuudessaan on ollut kuitenkin kovempaa Atlantalla viime aikoina kuin Detroitilla. Blake Griffin on ollut hurjassa vireessä tällä kaudella ja tulee aiheuttamaan vaikeuksia Atlantalle. Griffiniä on kritisoitu pelaajana, mutta tilastot ovat kuitenkin alkukauden osalta kovat. 27,3 pistettä per peli, 10,7 levypalloa ja 4,6 syöttöä on kovia lukemia.

Andre Drummond on jatkanut kovia otteitaa korin alla ja johtaa sarjan levypallotilastoa 16,6 levarilla per peli. Atlantaan nähden Drummondin kyky kerätä levypalloja on ylivertainen. Hawksin paras levypallomies on Dewayne Dedmon, joka kerää vain 5,9 levypalloa per peli ollen joukkueen paras. Tässä on suuri mismatchi ottelussa, mikä kaataa vaakakuppia isosti Detroitille.

Vedonlyönnissä Detroit on vierasjoukkueenakin mielestämme aliarvostettu ja pääsee heikosti puolustavaa Atlantaa vastaan varmasti jälleen lähemmäksi omaa tasoaan.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Detroit Pistons -5 @1.93

Redbet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.93

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan