NBA: Atlanta Hawks - Golden State Warriors

Julkaistu: 03.12.2018 17:42


NBA: Atlanta Hawks - Golden State Warriors
NBA | Atlanta Hawks - Golden State Warriors | 02:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Golden State Warriors matkaa idässä vieraskiertueella ja pelaa kahden tappiollisen ottelun jälkeen Atlantassa liigan huonointa joukkuetta vastaan. Golden Statella on ollut vaikeaa viime aikoina, mutta Steph Curryn paluu jälleen kentälle varmasti nostattaa joukkueen itseluottamusta jälleen ja voittoja alkaa taas tulla. Curry pelasi viime ottelussa ensimmäisen kerran loukkaantumisensa jälkeen ja teki heti 27 pistettä. Tänään hänellä on hyvä mahdollisuus johdattaa GSW voittoon heikkoa Atlantaa vastaan.

Atlanta on saanut pari päivää huilata, kun he palasivat vieraskiertueeltaan, josta tuomisina oli yksi voitto ja kaksi tappiota. Atlanta pelaa liigan nopeimmalla temmolla ja organisoituja hyökkäyksiä ei paljoa heidän toimestaan nähdä. Älynopean temmon vuoksi joukkue onkin hyökkäystehokkuudessa liigan viimeisellä sijalla. Puolustuksessakin Atlanta on tehokkuustilastossa vasta sijalla 19.

GSW on voittanut joukkueiden kahdenkeskiset kohtaamiset seitsemän kertaa putkeen ja viimeksi virallisella NBA-kaudella Atlanta on voittanut GSW:n vuonna 2015. Tällä kaudella Atlanta on vieraillut kerran länsirannikolla GSW:n vieraana, jolloin kotijoukkue oli Atlantaa parempi 110-103. Tuo oli noin pari viikkoa sitten, jolloin Steph Curry ei ollut vielä pelikunnossa ja joukkueella oli pahin vaiheensa tällä kaudella. Tuon ottelun jälkee alkoikin historiallinen neljän ottelun tappioputki.

Uskomme, että Golden State alkaa elpyä pikkuhiljaa ja tasoero näkyy tänään hyvin selkeästi kentällä. Golden Staten tasoitus on melko korkea, mutta arviomme mukaan voisi olla vielä pisteen verran korkeampikin, joten GSW kelpaa pelikohteeksi.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Golden State Warriors -10,5 @1.98

Coolbet - Lue arvostelu

1.98

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.95

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.95

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.91

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Goliath - Lue arvostelu

1.91

Goliath - 10€ ilmaisveto uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan