La Liga: Atletico Madrid - Athletic Bilbao | Vieraiden korpivaellus jatkuu!

Julkaistu: 10.11.2018 14:29


La Liga: Atletico Madrid - Athletic Bilbao | Vieraiden korpivaellus jatkuu!
La Liga | Atletico Madrid - Athletic Bilbao | 19.30
La Ligan herkkupalassa kohtaavat Atletico Madrid ja Athletic Bilbao.

Atletico lähtee matsiin sarjataulukon neljänneltä sijalta, neljä pistettä johtavaa Barcelonaa perässä. Viidestä edellisestä La Liga- matsistaan Tico on napannut matkaansa yhdeksän pistettä, edellisellä kierroksella joukkue tasasi pisteet Leganesin vieraana numeroin 1-1.

Atleticon merkittävimmät poissaolijat kamppailusta ovat Gimenez, Hernandez ja Savic, sekä keskikenttämiehet Koke ja Lemar.

Athletic Bilbaon sijoitus kamppailuun lähdettäessä on 17, joukkue on putoamisviivan yläpuolella vain pisteen marginaalilla. Viidestä edellisestä La Liga- kamppailustaan joukkue on kerännyt kolme pistettä, edellisellä kierroksella joukkue taipui vieraissa Espanyolille numeroin 1-0.

Vieraiden merkittävin varma poissaolija kamppailusta on puolustaja Yeray. Epävarmoja pelikunnostaan ovat puolustaja Dani Garcia ja keskikenttämies Raul Garcia.

Atletico lähtee matsiin suosikkina, joukkueen peli on hyvissä uomissaan ja vastaan tulee heikosti pelannut Bilbao. Atletico pelaa tunnetusti hyvää puolustuspeliä ja tänään vastaan tulevalla Bilbaolla on ollut ongelmia maalintekonsa kanssa, uskommekin tänään siihen että Atletico hoitaa hommansa puhtaasti!

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

Atletico Madrid voittaa päästämättä maalia. @2.25

Karamba - Lue arvostelu

2.25

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.25

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.20

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan