ATP500, Washington: Mackenzie McDonald - Emil Ruusuvuori

ATP500, Washington | Mackenzie McDonald - Emil Ruusuvuori | 2.8.2022 | 17.00
Kohde sulkeutuu: 02.08.2022 20:30
Emil Ruusuvuori (vihjettä kirjoitettaessa vielä ATP-42) jäi niukasti sijoitettujen pelaajien ulkopuolelle Washingtonin 500-kategorian turnauksessa. Se tarkoittaa suomalaisen joutuvan aloittamaan ottelunsa ensimmäiseltä kierrokselta.

Vastustaja Mackenzie McDonald (ATP-51) ei ole helpoimmasta päästä, mutta ehdottomasti voitettavissa oleva kuitenkin. Pelaajat kohtasivat viime vuonna kahdesti, ja voitot menivät 1-1. Toinen kohtaamisista, McDonaldin voittoon päättynyt ottelu pelattiin kuitenkin massalla, joka oli vielä tuolloin Ruusuvuorelle alustana melkoinen painajainen.

Pelaajien tilanteissa on varsin paljon samaa. Kumpikaan ei kuulu kiertueen vankimpiin omien syöttöjen pitäjiin, kun taas syötönmurrot hoituvat suhteellisesti monia muita pelaajia useammin.

Lisäksi kumpikin on kivunnut varsin hyville ranking-sijoille ilman supertuloksia. Molemmat ovat pelanneet toistaiseksi "vasta" kerran ATP-finaalissa, joka sekin päättyi tappioon.

Molemmat tuppaavat pelaamaan keskiverrossa turnauksessa kaksi ottelua, eli putoaminen tapahtuu varsin usein toisella kierroksella.

Ruusuvuori on kehittyvä pelaaja, McDonald ainakin teoriassa parhaassa iässään. Suomalainen tekee asiat sen verran paremmin, että 1,7-alkuiset kertoimet ovat riittäviä.Ruusuvuori pääsee palaamaan massa- ja nurmiseikkailujensa jälkeen koville kentille, jotka ovat edelleen tälläkin kaudella olleet parhaita tuloksentekoareenoja. Toki erot eri alustojen välillä ovat kaventuneet viime vuodesta merkittävästi.

Myös McDonald on kovilla kentillä parempi kuin massalla, mutta mitään valtavaa merkitystä asialla ei hänen osaltaan ole. Pääsääntö on ollut, että ennalta heikommat pelaajat taipuvat kyllä, kun taas varsinaisia kovia voittoja ei juurikaan ole tullut.Se taas tarkoittaa 27-vuotiaalla pelaajalla hyvin samankaltaisia rekordeja vuodesta toiseen. ATP-paikka on vakiintunut korona-aikana, ja ranking on noussut esimerkiksi Mastersien ja Grand Slamien varsin varmojen etenemisten kautta. Mies putoaa harvoin avauskierroksella, mutta vastaavasti jo kolmannen kierroksen paikatkin ovat varsin harvinaisia.

Osat vaihtuivat Atlantassa


Nämä miehet kohtasivat ensimmäistä kertaa viime vuoden Ranskan avoimissa. Tuolloin Ruusuvuori poti vielä pahanlaatuista massa-allergiaa, joka vei McDonaldin 3-1-voittoon.

Osat vaihtuivat melko pian sen jälkeen Atlantan kovalla kentällä. Ruusuvuori voitti hellepätsissä 7-6, 7-5. Suomalainen oli jossain määrin numerojen kertomaa hallitsevampi osapuoli.McDonald pelasi Atlantassa tänäkin kesänä. Tulossato oli hyvin tyypillinen: ensin voitto Denis Kudlasta ja perään tappio tasokkaammalle maanmiehelle eli Jenson Brooksbylle. Peräti neljä peräkkäistä turnausta on kestänyt hänen osaltaan kaksi ottelua, eli avauskamppailua on seurannut tappio.

Ruusuvuori on tehnyt asiat hieman paremmin


Pelaajaprofiileiltaan McDonald ja Ruusuvuori ovat siis varsin samankaltaiset. Esimerkiksi viimeisimmän vuoden aikana syötönmurtojen suhteellinen osuus omiin pitoihin verrattuna on ollut merkittävästi parempi.

Ruusuvuori on murtanut vastustajan syöttövuoroista 25,5, McDonald 24,3 prosenttia. Omat syötöt ovat tulleet pidetyiksi Ruusuvuorella 77,6-, McDonaldilla 75,5-prosenttisesti. Suomalainen on siis tehnyt asiat hieman paremmin.


Siinä tilanteessa 1,7-alkuinen kerroin on tarpeeksi suuri.

Pelivalintamme:

Emil Ruusuvuoren otteluvoitto @1.73

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.73

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.7

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.68

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.67

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä