ATP Tennis Queen's: Emil Ruusuvuori - Marin Cilic

ATP Tennis Queen's | Emil Ruusuvuori - Marin Cilic | 11:00 | 17.6.2022
Kohde sulkeutuu: 17.06.2022 11:00
Ruusuvuori syötti viime matsissa erinomaisesti, ja hänellä on keinot vastata Cilicin kovaan syöttöön.Emil Ruusuvuori virittelee nurmikuntoaan Lontoon Queen’s Clubin turnauksessa. Ruusuvuori on edennyt jo neljännesfinaaleihin, vastassa on kokenut Marin Cilic. Ruusuvuoren ATP-ranking on 56 ja Cilicin 17.

Ruusuvuori on pelannut turnauksessa jo neljä matsia, kaksi ensimmäistä oli karsintojen puolella. Ensin meni nurin britti Clarke 2-0, sitten Espanjan Lopez 2-1. Varsinaisessa turnauksessa Ruusuvuori voitti ensin ranskalaisen Quentin Halysin 2-1. Ruusuvuori oli jo toisessa erässä syöttämässä otteluvoitosta, mutta lopulta erä meni tiebreakiin, jonka Halys vei. Viimeisen erän Ruusuvuori voitti 6-4. Ottelun viimeinen syöttövuoro oli todella pitkä. Halys löi siinä peräti 21 syöttöä, mutta Ruusuvuori mursi.
Viime matsissaan Ruusuvuori voitti turnauksen yllättäjän englantilaisen Jack Draperin 6-2, 7-6.

Cilic tuli luonnollisesti mukaan suoraan varsinaiseen turnaukseen. Cilic aloitti turnauksen voittamalla britti Liam Broadyn 6-1, 4-6, 7-5. Toisella kierroksella Cilic voitti Kazakstanin Alexander Bublikin 2-0. Avauserän Cilic vei tie breakissa ja toisen erän 7-5. Ensin Cilinc mursi erän tilanteeseen 2-0, ja sitten Bublik alkoi temppuilemaan kentällä, ja tämä sekoitti Cilicin pelin. Bublik onnistui murtamaan takaisin, mutta viimeinen syöttövuoro oli taas Cilicin murto.

Kummallakin syöttö kulkee


Cilic on nopeiden alustojen pelaaja, ja Queen’s Clubin nurmi on nopea. Syöttö on avainasemassa, ja se on Cilicille hienoinen etu. Ruusuvuorenkin syöttö on toki vuosien myötä parantunut.
Tämän turnauksen kahdessa ensimmäisessä ottelussa Cilicin ässäprosentti on ollut 20.7 ja 14.1. Ruusuvuoren ässäprosentti on ollut 8.4 ja 21.1.

Cilic on kaksimetrinen pelaaja, ja sillä varrella hän saa kakkossyötöönkin sen verran voimaa, että murtaminen on hankalaa.
Cilicin kämmenlyönti oli aikaisemmin heikkous, mutta se on parantunut.

Ruusuvuori näytti viime matsissa Draperia vastaan pärjäävän hyvin kovaa syöttöä vastaan. Palloralleissa hän pystyi dominoimaan takakentältä kämmenellään. Ruusuvuori syötti itsekin ottelussa erinomaisesti.


Cilic on suosikki kertoimin 1.33 – 3.30. Ruusuvuorella on aseet vastata, ja kun oma syöttökin oli viimeksi kunnossa, niin kyllä tämä matsi voisi olla tasaisempi. Laitetaan lapulle Ruusuvuori +3.5 peliä.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Ruusuvuori +3.5 games @1.8

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.8

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.74

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.74

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.73

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.72

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan