Eurooppa-liiga karsinnat: Atromitos - Legia

Julkaistu: 14.08.2019 07:55


Eurooppa-liiga karsinnat: Atromitos - Legia
Eurooppa-liiga karsinnat | Atromitos - Legia | 19:00
Puolan jätti Legia Varsova jäi Eurooppa-liigan karsintaparin avausosassa kotonaan tasapeliin Kreikan Atromitosta vastaan. Ylipäänsä Legia on ollut alkukaudesta todella tehoton. Ovi on auki yllätykseen, Atromitos on riittävän laadukas joukkue kampeamaan isompansa ulos kilpailusta.

Legia piti enemmän palloa ja hallitsi ainakin näennäisesti tapahtumia otteluparin avauspelissä. Vieraiden mainio maalivahti Balazs Megyeri oli selvästi työllistetympi kuin virkaveljensä kotijoukkueen luukulla. Tehottomuus on kuitenkin ollut Legian pelissä silmiinpistävää jo pitkään, päävalmentaja Aleksandar Vukovic antaisi juuri nyt paljon edes yhdestä pelaajasta joka saisi palloja sisään.

Atromitos on ollut uuden kauden alussa ehdottomasti positiivinen yllätys. Irlannin Dundalk kaatui vakuuttavasti ja myös tämän parin avausottelussa Atromitos esiintyi ihan miehekkäästi. Lempinimellä Pelottomat kotimaassaan tunnettu joukkue ei ole taitavin pallonhallintajoukkue, mutta vaaralliset vastaiskut ja hurja taisteluasenne piisaa pitkälle ainakin vielä tässä vaiheessa sesonkia.

Atromitos pääsee ratkaisevaan osaan myös hyvällä kokoonpanolla. Ainoastaan keskikentän Kyriakos Kivrakidis on sivussa. Legialta puolestaan on useampiakin runkomiehiä sivussa, mikä tietää ainakin pientä hienosäätöä vieraiden osalta.

Legia on edelleen niukka suosikki jatkoon, mutta eihän ero iso voi olla. Vedonlyöntikertoimissa vieraat sen sijaan nähdään jättimäisenä suosikkina, joten parhaat pelivalinnat löytyvät ehdottomasti yllätysvalmiin isäntäjoukkueen puolelta.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Atromitos +0 (Asian handicap) @2.48

Unibet - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.48

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan