Bundesliiga: Augsburg - Freiburg

Julkaistu: 13.02.2020 08:35


Bundesliiga: Augsburg - Freiburg
Bundesliiga | Augsburg - Freiburg | 16:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Bundesliigan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Bundesliigaottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

WWK Arenalla pelataan lauantaina Bundesliigan keskikastin kamppailu 12:a olevan Augsburgin isännöidessä neljä sijaa ylempänä ja kuusi pistettä edellä olevaa Freiburgia. Tämän kauden aiemmassa kohtaamisessa Freiburgin kotona Schwarzwald-Stadionilla päädyttiin 1-1 tasapeliin.

Tulokset mairittelevat vieraita


Kotijoukkue Augsburgilla on ollut talven hyvän jakson jälkeen tulosten valossa vaikeampaa. Viidestä viime sarjaottelustaan se on onnistunut voittamanaa ainoastaan kertaalleen, kun pari kierrosta taaksepäin se kaatoi kotikentällään Werder Bremenin maalein 2-1. Viiden otteluun sisään mahtuvat tappiot RB Leipzigille (3-1), Dortmundille (3-5), Union Berlinille (2-0) sekä viime kierroksella koettu murskatappio Frankfurtin vieraana, jossa isännät latoivat vieraiden verkkoon viisi maalia, Augsburgin jäätyä nollille.

Aivan koko totuutta tulokset eivät puhu itse pelistä. Esimerkiksi Frankfurt ei maaliodottamaa saanut luotua kuin kahden maalin verran ja Union Berliniä vastaan Augsburg oli jopa hallitsevampi osapuoli.

xG-pisteissä mitattuna Augsburg kuuluisi juuri Freiburgin paikalle sarajatulukossa, ja offensiivisesti se onkin pelannut ajoittain hyvää jalkapalloa. Sen suurimmat ongelmat kulminoituvat puolustuspelin kohtiin.

Augsburgin tärkein yksittäinen palanen hyökkäyspelissä on ollut Florian Niederlechner, joka on heilutellut maaliverkkoja 11 kertaa kuluvan sesongin aikana. Lukema oikeuttaa maalipörssin nelospaikalle. Yksittäisistä pelaajista Niederlechner on luonut koko sarjan kolmanneksi eniten maaliodottamaa, Bayern Münchenin & RB Leipzigin maalinsylkijöiden Robert Lewandowskin sekä Timo Wernerin jälkeen.Kotijoukkueen kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa puolustaja Iago (maajoukkuetehtävissä) sekä 10 ottelua tällä kaudella pelannut hyökkääjä Sergio Cordova.


Freiburg aloitti kauden todella vahvasti varsinkin tulosten valossa. Jouluun mennessä se oli hävinnyt vain kahdesti, mutta tuon jälkeen tulokset ovat mukailleet enemmän ja vähemmän peliesityksiä. Viime kierroksella se kaatoi kotonaan Hoffenheimin 1-0, mutta sitä ennen se jäi vieraissa FC Kölnin jalkoihin maalein 4-0 sekä sai kokea kotonaan Paderbornin paremmakseen lukemin 0-2.

Jos xG-pisteissä Augsburg nousisi sarjataulukossa niin Freiburgilla se tarkoittaisi putoamista, ja roimasti. Se on kyseisellä mittarilla kerännyt pisteitä vasta sarjan 16:ksi eniten, mikä tarkoittaisi kahdeksan sijoitusta alaspäin. Hyökkäyspeli Freiburgilla on pitkälti sarjan keskikastin tasoista, mutta puolustuspelaamisen kanssa sillä on ollut melko paljon "onnea" mukana. Päästettyä maaliodottamaa Christian Streichin miehistöllä on sarjan toiseksi eniten.

Freiburgin kokoonpanossa ei ole varmuudella mainittavia poissaolojoa.

Potentiaalia maalijuhlaan


Pelivoimaltaan kotijoukkue on vieraitaan edellä, mutta Freiburgin "venymiskyvyn" takia voittajavedot on parempi jättää rauhaan. Sen sijaan maalimääristä löytyy hyvin ilmaa. Augsburgin pelaaminen luo hyökkäyksellisesti paljon maalipaikkoja Freiburgin todellisuudessa heikkoa puolustuspelaamista vastaan, ja onhan tuossa Freiburgin oman pään pelaamisessa huomattavasti suurempiin maalimääriin runsaasti potentiaalia. Toisaalta Augsburg on myös osoittanut sen puolustuspelaamisen heikkoudet ja mikäli Freiburg kykenee samalla tasolla jatkamaan viimeistelyään ei sekään maaleitta jää.

Pelaa kohdetta 50€ riskittömällä vedolla!


Guts.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille tervetuliaistarjouksena 50€ riskittömän vedon. Pääset kokeilemaan esimerkiksi tämän vihjeen kohdetta riskittömästi 50€ panoksella ja jos kohde menee väärin, saat panoksesi takaisin! Siirry Gutsille tästä tai alla olevasta painikkeesta.
Guts: lunasta 50€ riskitön veto >>

Pelivalintamme:

Yli 2,75 maalia @1.93

Fastbet - Lue arvostelu

1.93

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.93

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Schnellwetten - Lue arvostelu

1.9

Schnellwetten - uusi sivusto ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.88

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Zulabet - Lue arvostelu

1.87

Uusi Zulabet tarjoaa 200€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.86

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan