Harjoitusottelu: Australia - Kanada

Julkaistu: 15.08.2019 17:23


Harjoitusottelu: Australia - Kanada
Harjoitusottelu | Australia - Kanada | 12:30
Australia pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa ennen koripallon mm-kisoja. Australia oli yksi ensimmäisistä joukkueista, joka nimesi 12 pelaajansa lopullisen ryhmän kisoihin. Joukkueesta löytyy useita NBA-pelaajia ja kokonaisuudessaan Ausseilla on tänä vuonna hyvin kilpailukykyinen joukkue. Mukana on mm. Aron Baynes, Patty Mills, Matthew Dellavedova, Andrew Bogut, Jonah Bolden ja Joe Ingles. Philadelphian tähtipelaajan Ben Simmonsin piti osallistua MM-kisoihin ja harjoitusotteluihin, mutta uuden 170 miljoonan arvoisen jatkosopimuksen kirjoittanut Simmons päätti yhteisymmärryksessä jättää kisat väliin.

Koska Australian joukkue on jo nimetty, ei peluutuksesta tarvitse arvuutella harjoitusotteluissa. Parhaat pelaavat ja kokonaisuutta lähdetään heti rakentamaan kisoja silmällä pitäen. Vastaan tänään asettuu Kanada, joka pelasi kaksi ottelua Nigeriaa vastaan voittaen toisen ja häviten toisen. Kanadalla oli vielä kesän alussa tulossa hirmuinen joukkue, mutta heilläkin on tapahtunut paha inflaatio ja useat tähtipelaajat ovat jättäytyneet pois. Pahoja poisjääntejä viimeaikoina ovat mm. Denver Nuggetsin tähtipelaaja Jamal Murray sekä juuri loukkaantunut Miami Heatin centeri Kelly Olynyk.

Kanadalta löytyy kuitenkin NBA-pelaajia, mutta paras terä joukkueesta ei ole mukana. Joukkueen kantavia pelaajia tulee olemaan Sacramento Kingsin point guard Cory Joseph, Toronto Raptorsin power forward Chris Boucher sekä Orlando Magicissa pelaava centeri Khem Birch. Kolmea NBA-pelaajaa enempää joukkueessa ei ole, mutta useita pelaajia pelaa kuitenkin Euroopassa kovissa joukkueissa, kuten Barcelonassa ja Kazanissa.

Kanadalla on pitkä matkustaminen Australiaan ja totuttelu aikaeroon ja ensimmäinen peli voi olla vaikea. Australia on päässyt harjoittelemaan pitkään yhdessä ja kotiyleisöä tulee olemaan runsaasti paikalla. Aussikannattajat voivat vielä olla hyvinkin värikkäitä kielenkäytössään ja kanadalaiset tuskin pääsevät kotiyleisönkään osalta helpolla.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Australia -8,5 @1.87

Karamba - Lue arvostelu

1.87

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.87

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.87

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.87

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan