Salibandyn MM-kisat: Australia - Slovakia

Julkaistu: 06.12.2018 11:43


Salibandyn MM-kisat: Australia - Slovakia
Salibandyn MM-kisat | Australia - Slovakia | 16:30
Slovakian otteluiden osumaprosentti on tasan sata, joten jatketaan tänäänkin Slovakian voiton pelaamista, pitkälti tietenkin sen takia, että Latvia-ottelu jäi vihjaamatta. Tasoitukset ovat olleet tasoeroihin nähden kuitenkin melko maltillisia.

Australia ylsi jo historian parhaaseen tulokseensa yltämällä 12 parhaan maan joukkoon. Joukkue kaatoi alkusarjan viimeisessä ottelussa Puolan ja pelitapahtumiin nähden voitto oli yllätys. Puola piti hallitsi pallollista peliä selvästi, mutta Australian puolustus pelasi erinomaisesti. Norja oli neljännesvälierissä kuitenkin liian kova pala purtavaksi ja tappiolukemat kirjattiin numeroin 10-0.

Slovakian turnaus päätyi pettymykseen, kun Saksa-ottelun tappiosta sisuuntunut Latvia laittoi ison vaihteen silmään ja kaatoi Slovakian neljännesvälierässä lukemin 6-1. Slovakia esitti alkulohkossa Kauko-Idän maita vastaan vahvoja otteita, jättäen vastustajansa täysin vaille mahdollisuuksia. Australia on tällä hetkellä Aasian karsinnoista selviytyneistä maista vahvin, mutta numeroiden valossa se pelaa tasaisia otteluita Japania, Thaimaata, sekä Singaporea vastaan.

Maat kohtasivat viimeksi vuoden 2016 MM-kisoissa, jolloin Slovakia voitti lukemin 12-2. Saman suuntaista lopputulosta odotan myös tämänkertaisesta kohtaamisesta.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Slovakia -8.5 @1.85

Nordicbet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.85

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.85

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.82

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan