Australian avoimet: Iga Swiatek - Cristina Bucsa

Pe 20.1. | klo 05:30 | Australian avoimet | IGA SWIATEK - CRISTINA BUCSA

Kohde sulkeutuu: 20.01.2023 05:30


Nouseeko Cristina Bucsan tie pystyyn Australian avointen voittajasuosikkia vastaan?


Australian avointen naisten turnauksen ykkössijoitettu Iga Swiatek lähtee isona suosikkina kolmannen kierroksen otteluunsa espanjalaista Cristina Bucsaa vastaan. Bucsa on WTA-listalla tällä hetkellä sijalla 100, joten ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Swiatek voitti ensimmäisellä ja toisella kierroksella Jule Niemeierin ja Camila Osorion erin 2-0, joten kolme Grand Slamia voittanut puolalainen on saanut vahvan startin Melbournen turnaukseen.Swiatekin paras sijoitus Australiasta on viime vuoden semifinaalipaikka – tuolloin tuli noutaja Danielle Collinsia vastaan erin 0-2. Viime vuosi oli kokonaisuudessaan puolalaisen suvereenia näytöstä, sillä palkintokaappi kaunistui peräti kahdeksalla turnauspokaalilla ja maailmanlistan ykkössijasta ei ole tällä hetkellä mitään epäselvyyttä – ero kakkosena tulevaan Ons Jabeuriin on noin 6000 ranking-pistettä.

Swiatekilla oli viime vuoden lopulla pulmaa olkapäänsä kanssa, mutta Melbournessa meno on ollut toistaiseksi vahvaa, joskin pakottamattomia virheitä on kahdessa ensimmäisessä ottelussa tullut melko reilusti. Toisen kierroksen ottelussa Swiatek nakutti ykkössyöttönsä kenttään peräti 80-prosenttisesti ja Osoriolla oli muutenkin isoja vaikeuksia kovalyöntisen puolalaisen kanssa.


25-vuotias Bucsa pelaa pääosin ITF- ja Challenger-tasolla ja vasta viime vuonna moldovalaistaustainen pelaaja oli ensimmäistä kertaa mukana Melbournessa karsintoja pidemmällä. Ensimmäisellä kierroksella Alison Van Uytvanck oli kuitenkin etevämpi kahdessa erässä. Bucsan tämänhetkinen ranking-sijoitus on hänelle uransa paras.

Tämä turnaus on ollut jo nyt Bucsan kaikkien aikojen paras suoritus Grand Slameissa – aiempi henkilökohtainen ennätys oli US Openin toinen kierros vuonna 2022. Bucsa taisteli Melbournessa ensimmäisellä kierroksella Eva Lysiä vastaan kolme erää ja toisella kierroksella Bucsa tarjoili jättiyllätyksen kaatamalla Bianca Andreescun niin ikään kolmessa erässä. Andreesculla oli toisessa erässä ottelupallo, jonka espanjalainen selvitti ja eteni sensaatiomaiseen voittoon.

Swiatek tekee selvää jälkeä altavastaajasta!


Erätasoituksista ei löydy perjantaiaamuyölle kovin kiintoisaa pelattavaa – Swiatek on jättisuosikki eikä Bucsan lento tule enää tämän pidemmälle riittämään. Tasoero on niin iso, että montaa peliä Bucsan on vaikea nähdä tässä ottavan, joten pidemmittä puheitta napataan Swiatekia -7:n pelitasoituksella lapulle.

Pelivalintamme:

Swiatek -7 peliä @1.77

Osuma
22Bet - Lue arvostelu

1.77

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.77

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.7

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo