Australian avoimet: Karolína Plísková - Magda Linette

Ke 25.1. | klo 02:00 | Australian avoimet | KAROLÍNA PLÍSKOVÁ - MAGDA LINETTE

Kohde sulkeutuu: 25.01.2023 02:00


Magda Linette jahtaa uransa ensimmäistä Grand Slam-välieräpaikkaa


Karolína Plísková ja Magda Linette mittelevät voimiaan Australian avointen naisten turnauksen puolivälierissä keskiviikkoaamuyöllä. Viime kaudella vireen ja loukkaantumisten kanssa taistellut Plísková on löytänyt kauden 2023 alkajaisiksi Melbournessa jälleen oman pelinsä ja tshekkiläinen ei ole vielä hävinnyt turnauksessa erän erää. Reitti puolivälieriin ei toisaalta ole ollut kaikkein haastavin – toisin kuin nyt vastaan asettuvalla Linettellä, jolla on jo takataskussaan useampi kova päänahka.Plískován syöttötyöskentely on ollut tylyä seurattavaa tässä turnauksessa. Vastustajat ovat kyenneet ainoastaan kolmeen murtoon ja hävittyjä pelejä neljässä ottelussa on vain 18. Ykkössyöttöjen voittoprosentti Plískoválla on turnauksessa peräti 70%, joten todellisesta aseesta voidaan puhua.

Plísková on entinen maailmanlistan kärkinimi, mutta ainuttakaan Grand Slam-titteliä ei vielä ole tshekkiläisellä takan päällä. Yhdysvaltain avoimissa ja Wimbledonissa on kerran päästy finaaliin, mutta Melbournessa paras sijoitus on semifinaalipaikka vuodelta 2019, jolloin tuli lähtö laulukuoroon turnauksen lopulta voittanutta Naomi Osakaa vastaan.


WTA Rankingin sijalla 45 majaileva Linette voitti ensin Mayar Sherifin 2-0, minkä jälkeen puolalaispelaaja nappasi altavastaajana kolme vaikuttavaa voittoa sijoitetuista Anett Kontaveitista, Ekaterina Alexandrovasta ja Caroline Garciasta. Plískován ykkössyötön kaltaista haastetta Linette ei kuitenkaan ole vielä joutunut tässä turnauksessa kokemaan, joten puolalaisen rajoja koetellaan jälleen keskiviikkona huolella.

Linetten paras suoritus Grand Slam-tasolta on juuri tämän vuoden turnauksen puolivälieräpaikka. Paras mahdollisuus puolalaisella on keskiviikkona edetä jatkoon, jos Linette kykenee rikkomaan Plískován pelin rytmin – tshekkiläisellä on historiaa turhautumisesta vastaavissa tilanteissa. Tenniksessä mielialapelaamisella ei juuri pötkitä pitkälle, mistä on lukuisia malliesimerkkejä ihan lähihistoriastakin. Linetten monipuolisella lyöntikavalkadilla tässä tehtävässä onnistuminen on realismia.

Kolme erää herkkua luvassa!


Mitä sitten otetaan peleihin? Plísková on suurehko ennakkosuosikki kertoimissa eikä näihin kiinnosta tarttua. Kolmessa erässä voittajan selviäminen ei olisi tässä vaiheessa turnausta yllätys, etenkään tämän kovavireisen parivaljakon kohdalla. Veto lähtee yli 2,5 erälle eli tasan kolmelle erälle.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Tasan kolme erää @2.41

Huti
TonyBet - Lue arvostelu

2.41

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.38

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.38

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.36

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

2.3

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo