Australian avoimet: Magda Linette - Aryna Sabalenka

To 26.1. | klo 12:00 | Australian avoimet | MAGDA LINETTE - ARYNA SABALENKA

Kohde sulkeutuu: 26.01.2023 12:00


Magda Linette ja Aryna Sabalenka jahtaavat Australian avointen loppuottelupaikkaa


Kovan luokan sensaatiota Australian avoimissa virittelevä Magda Linette saa vastaansa välieräottelussa torstaina Aryna Sabalenkan, joka on toistaiseksi voittanut kaikki pelaamansa erät. Puolivälieriin selviytyminen oli Linettelle jo itsessään mahtava suoritus, mutta puolalainen päätti laittaa uransa parhaan Grand Slam-runin vieläkin paremmaksi. Onko Linettellä saumoja jopa päätyyn asti?Linette on toistaiseksi selvittänyt tässä turnauksessa Mayar Sherifin, Anett Kontaveitin, Ekaterina Alexandrovan, Caroline Garcian sekä viimeisimpänä tshekkiläisen Karolína Plískován. Puolivälierä Plískovaa vastaan meni Linetten hyväksi erin 2-0. Plísková sai heti ottelun alkajaisiksi murron, mutta Linette murti kahdesti tshekkiläisen syötön tämän jälkeen. Toisessa erässä edettiin rinta rinnan 5-5-tilanteeseen saakka, kunnes puolalainen sai breikin ja varmisti otteluvoittonsa pitämällä seuraavan syötön.

Puolivälierässä Linette syötti erinomaisesti voittaen 73% ykkössyötöistään. Kaksoisvirheitä tuli vain yksi ja muutenkin Linette on tässä turnauksessa pitänyt tuplat minimissä. Verkolla Linette voitti 57% palloista. Kotiläksyt oli kaikesta päätellen tehty lisätehtäviä myöten.


Viidenneksi sijoitettu Sabalenka on top viidestä ainoa turnauksessa vielä mukana oleva pelaaja. Palkintokaapissa ei vielä ole ainuttakaan Grand Slam-turnausvoittoa ja parhaimmillaan Sabalenka on ollut juuri välierissä, joihin valkovenäläinen on selviytynyt myös Roland Garrosissa sekä Yhdysvaltain avoimissa.

Sabalenkalla on alla yhdeksän peräkkäistä voittoa, joissa ei vieläpä ole hävitty ainoatakaan erää. Suosikin viitta on tukevasti niskassa myös torstaina. Puolivälierässä Sabalenka voitti Donna Vekicin 2-0 ja tässä ottelussa nähtiin yhteensä peräti seitsemän syötönmurtoa. Syöttöjen kanssa Sabalenkalla ei ollut paras päivä, mutta palautukset napsuivat kiitettävästi mattoon. Yhdeksän ässän lisäksi Sabalenka kellotti myös yhdeksän kaksoisvirhettä.

Takooko Linette jälleen yllätyksen tiskiin?


Välierään Linette lähtee jälleen isona altavastaajana kertoimien valossa. Sabalenkan syöttö on hirmuinen, mutta toisaalta kaksoisvirheitä tulee paljon eikä muutenkaan pää tunnu aina kestävän paineita, kun on tosi kyseessä. Linette on vastustajansa tavoin loistavassa formissa ja näillä kertoimilla kelpaa pelata puolalaista +1,5:n erätasoituksella lapulle.

Pelivalintamme:

Linette +1,5 erää @2.28

Huti
TonyBet - Lue arvostelu

2.28

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

2.25

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.2

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo