Australian avoimet: Stefanos Tsitsipas - Daniil Medvedev

Australian avoimet | Stefanos Tsitsipas - Daniil Medvedev | 10:30
Kohde sulkeutuu: 28.01.2022 10:30
Kreikan Stefanos Tsitsipas (ATP-4) kohtaa Australian avointen välierissä Venäjän Daniil Medvedevin (ATP-2). Kaksikon kohtaamiset ovat olleet tulisia, eikä sanaharkalta ole vältytty. Medvedev johtaa keskinäisiä kohtaamisia 6-2, mutta kreikkalainen vei kaksikon edellisen kohtaamisen Ranskan avoimissa viime vuoden turnauksessa. Tsitsipas pelasi Jannik Sinneriä vastaan turnauksen parhaan ottelunsa, kun venäläinen joutui vastaavasti urakoimaan viisieräisen kamppailun. Medvedev lähtee oikeutetusti suosikkina tulevaan otteluun, mutta mielestäni Tsitsipasilla on täydet samat edetä jatkoon. Pelataan varman päälle ja laitetaan peleihin kreikkalaisen voitto +1,5 erätasoituksella.Tsitsipas pelasi turnauksen parhaan ottelunsa


Kreikkalainen eteni helposti jatkoon puolivälierissä, kun jalkoihin jäi 20-vuotias Sinner. Tsitsipas voitti ottelun selkeästi lukemin 6-3, 6-4 ja 6-2. Ottelu sujui täysin kreikkalaisen komennossa, sillä Tsitsipas otti palloja jatkuvasti suoraan pompusta, joka tuotti suuria ongelmia italialaiselle. Tuntui muutenkin siltä, että Sinner kunnioitti liikaa kreikkalaista. Ehkä nuori mies ei vielä kestänyt ison Grand Slam -turnauksen paineita, joka näkyi pienenä jäätymisenä. Tsitsipas ei antanut ottelussa yhtään murtopalloa vastustajalle ja tämän lisäksi mies voitti ottelussa pisteet ykkösyötöllään 79-prosenttisesti.
Medvedev nousi kuilun partaalta voittoon


Kanadan Felix Auger-Aliassime pelasi todella ennakkoluulottomasti ja hallitsi ottelun alkua viemällä kaksi ensimmäistä erää lukemin 7-6 ja 6-3. Kolmannessa erässä ei murtoja nähty, mutta venäläinen onnistui välttämään tappion viemällä tiebreakin 7-2. Neljännessä erässä 5-4-tilanteessa kanadalaisella oli yksi ottelupallo Medvedevin syötössä, jota Auger-Aliassime ei kuitenkaan onnistunut käyttämään. Seuraavassa geimissä venäläinen puolestaan onnistui murtamaan kanadalaisen syötön ja lopulta neljäs erä meni Medvedeville 7-5. Viides ja ratkaiseva erä meni Medvedeville 6-4.Medvedev osoitti tappioasemassa mestarin elkeitä, kun venäläinen muutti hieman pelityyliään tappioasemassa. Medvedev nosti omaa intensiteettitasoaan, tuli enemmän verkolle ja otti enemmän riskejä kakkossyötöillään. Ottelun edetessä Medvedev onnistui myös voittamaan enemmän pisteitä Auger-Aliassimen kakkossyötöillä: 1. erässä: 36%; 2. erässä: 25%; 3. erässä 36%; 4. erässä: 73% ja 5. erässä: 67%.

Koroitetut kertoimet Neobetiltä:Medvedev paha vastus kreikkalaiselle


Medvedev on ollut paha vastus kreikkalaiselle, kun venäläinen johtaa keskinäisiä kohtaamisia 6-2. Kovilla kentillä voitot ovat 5-1. Kaksikko kohtasi myös viime vuoden Australian avointen välierissä, jossa Medvev oli parempi 3-0-erin. Mielenkiintoinen yksityiskohta viime vuoteen verrattuna on se, että viime vuonna kreikkalainen onnistui nousemaan puolivälierissä 2-0-tappioasemasta voittoon Rafael Nadalia vastaan. Kun Medvedev vastaavasti voitti oman ottelunsa 3-0. Tämä vuonna nämä meni päittäin, Tsitsipas voitti oman ottelunsa 3-0 ja Medvedev urakoi viisieräisen kamppailun.

Medvedevillä on myös erittäin kova saldo top10-pelaajia vastaan kovilla kentillä, sillä 23 edellisestä ottelusta venäläinen on voittanut peräti 19. Venäläisen flätit lyönnit ja monipuolinen puolustuspeli on tuottanut vaikeuksia Tsitsipaksella. Flätteihin ja mataliin lyönteihin kreikkalaisen on myös vaikeampi hyödyntää yhden käden rystyään. Mikäli Tsitsipas jatkaa pallon ottamista aikaisin ja pyrkii olemaan agressiivisempi osapuoli, niin kreikkalaisella on saumat yllätykseen. Mielestäni Medvedevin kerroin on liian matala, joten peleihin laitetaan kreikkalaisen voitto +1,5 erätasoituksella.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tsitsipasin voitto +1,5 erätasoituksella @2.00

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.00

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.98

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä