Formula 1: Australian GP

Julkaistu: 16.03.2019 12:01


Formula 1: Australian GP
Formula 1 | Australian GP | 07.10
Nordicbet Nordicbet
Australian GP ajetaan sunnutai-aamuna, paalulta kisaan starttaa Hamilton, perässään Bottas ja Vettel.


Melbournen rata on tunnettu vaikeudestaan ohittaa ja kilpailuja on valiteltu usein jopa tylsiksi. Edellisellä kaudella nähtiin avauskierroksen jälkeen vain neljä ohitusta koko kilpailussa, joten näille väitteille on siis perää. Mutta tylsä kisa varmasti passaisi Mercedekselle, molemmat autot ovat toimineet hyvin ja ovatkin olleet omassa luokassaan koko viikonlopun.

Lisämielenkiintoa kilpailuun tuo juuri ennen kauden alkua hyväksytty sääntöuudistus, jonka mukaan nopeimman kierroksen ajanut kuljettaja saa yhden lisäpisteen MM-taistoon, mikäli kuski sijoittuu kymmenen parhaan joukkoon.

Osittain tästä sääntöuudistuksesta johtuen lähdemme hakemaan kilpailusta rahastusta Hamiltonin nopeimmalla kierroksella. Mikäli yleensä loistavia lähtöjä ottava Hamilton pääsee lähtökahakan läpi onnistuneesti, on häntä vaikea voittaa. Kilpailun kärjestä Hamilton pääsee puhtaassa ilmassa ja ilman häiriötekijöitä kokeilemaan kilpailun nopeinta kierrosta ja yhtä lisäpistettä!

Maaliskuun ajan parempi bonus Betsafelle!


Betsafe ja VB tarjoavat yhteistyössä kaikille uusille pelaajille paremman, jopa 200% bonuksen ensimmäiselle talletuksellesi koko maaliskuun ajan. Maksimitalletus on 50€, jonka triplaat liittyessäsi Betsafelle. Lue lisää Betsafe arvostelustamme tai siirry suoraan sivustolle alta.

Pelivalintamme:

Nopein kierros: Lewis Hamilton @2.80

Rizk - Lue arvostelu

2.80

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.70

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.70

Maaliskuun ajan Betsafelta jopa 200% bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan