Counter Strike - GG.BET New York Invitational: Avangar - Big

Julkaistu: 06.08.2019 10:04


Counter Strike - GG.BET New York Invitational: Avangar - Big
Counter Strike - GG.BET New York Invitational | Avangar - Big | 19:00
Käynnissä GG.BET New York Invitational, joka toimii samalla ESL One New York 2019 karsintana. Turnauksen voittaja joukkueella luvassa paikka New Yorkin tulevilla Majoreille. Turnaus pelataan Online otteluina, ja kohteessamme vastakkain asettuvat kazakstanilainen Avangar, sekä Saksalainen Big. Ottelu pelataan Best of 3 systeemillä, jolloin ensiksi kaksi karttaa voittanut joukkue vie alkusarjan pisteet taulukkoonsa.

Kazakstanilainen Avangar aloitti turnauksen tappiolla venäläistä Forzea vastaan häviten suoraa kaksi karttaa peräkkäin. Forze ei jättänyt Avangarille palaa vaan hoisi tyylikkäästi vastustajan valinnan lukemin 9-16 ja omassa mapissa homma hoitui kotiin jatkoajan jälkeen 15-19. Avangar oli pelissä mukana, mutta lopulta ero näiden joukkueiden välillä oli aika suuri. Avagar lähtee kohteen otteluun maailman ranking sijalta 30, mutta ei ole vieläkään joukkueen In game leaderin vaihduttua Dauren ”Adren” Kystaubayeviin löytänyt odotettua varmuutta. Kuntokäyräkin joukkueella vaikuttaa hiukan alavireiseltä.

Vastaan asettuva saksalainen Big koki myös juuri ennen karsintaturnauksen alkua muutoksen, kun heidän pitkä aikainen In game leader Fatih ”gob b” Dayik ilmoitti jäävänsä joukkueen rosterin ulkopuolelle. Gob b korvattiinkin pitkään ilman joukkuetta olleella Owen ”smooya” Butterfieldillä, joka aikaisemmin Big:ssä pelatessaan on herättänyt paljolti kauhua vastustajissaan. Smooya on loistava tarkka-ampuja pelaaja ja tuo rosteriin ehdottomasti syvyyttä. Big lähtee otteluun maailman listan sijalta 28.

Vedonlyöntivälittäjät laittavat Avangarin ottelun voittaja suosikiksi, mutta raatimme on tuloksesta eri mieltä. Varsinkin jos smooya on tiedostanut joukkueen pelikuviot, ei tuloksesta pitäisi olla epäselvyyttä. Kerroinkin kohoaa sopivan pelattavalle tasolle, joten saksalaiseen laatuun on tässä kohtaa luottoa.

Ottelua pääset seuraamaan osoitteesta www.twitch.tv/csgomaincast - Selostus englanniksi

50€ bonus + 100% kerroinkorotus ensimmäiselle yhdistelmävedolle!


Energybet antaa kaikille pelaajille jopa 50€ bonuksen, jonka voit käyttää ensimmäisen yhdistelmävetosi panostukseen. Samalla ensimmäinen yhdistelmävetosi kerroin tuplataan! Siirry Energybetille tästä tai lue lisää bonuksesta Energybet arvostelustamme.

Pelivalintamme:

Big @2.85

Nopeampi - Lue arvostelu

2.85

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.80

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.80

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.80

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Energybet - Lue arvostelu

2.75

Tuplaa ensimmäisen yhdistlemävetosi kerroin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan