KHL: Avangard Omsk - AK Bars Kazan

Julkaistu: 12.09.2018 15:35


KHL: Avangard Omsk - AK Bars Kazan
KHL | Avangard Omsk - AK Bars Kazan | 19:30
Lentävän lähdön kauteen saanut Omsk isännöi keskiviikko illan ottelussa Kazania. Vierasjoukkue Kazan on lähdössä nyt viiden ottelun mittaiselle vierasreissulle ja lentää ensin n. 4,5h lennon Omskiin pitkälle pitkälle Venäjälle Kazakstanin rajan läheisyyteen. Omsk on pelannut neljä ottelua ja voittanut niistä jokaisen ja vielä suht selvällä erolla.

Kazan on viime kauden mestari ja heiltä on myös tällä kaudella lupa odottaa hyvää menestystä. He ovat voittaneet heikommat Minskin ja Barys Astanan, mutta hävinnyt SKA:lle sekä Vitjazille. Kazan on pelannut viime ottelunsa viisi päivää sitten, joten joukkue on kaiken järjen mukaan levännyt ja pääsee freshinä ensimmäiseen vierasotteluun.

Alkukausi näyttää suuntaa miten joukkueiden voimasuhteet jakautuvat, mutta tulee olla vielä varovainen tekemästä liian radikaaleja muutoksia omissa arvioissa. Esimerkiksi Pietarin SKAn voidaan sanoa olevan melkoisella varmuudella sarjan paras joukkue, mutta jo nyt on keskusteluissa lynkatty heitä kahden tappion takia. Liian suuri reagointi ja voimasuhteiden muuttaminen yksittäisten pelien tulosten mukaan on yleensä hallaa vedonlyöntituotoille.

Omsk on näyttänyt hyvältä alkukaudesta ja ovat tehneet vähintään 4 maalia jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Omsk on tehnyt yhden maalin alivoimalla, mutta yhtään ylivoimamaalia ei ole vielä tullut. Omsk on tosin päässyt liigan vähiten ylivoimalle, joten tästä emme voi vielä vetää mitään johtopäätöksiä heidän ylivoimaosaamisestaan. Voimme kuitenkin antaa arvoa heidän viisikkopelilleen, sillä he ovat tehneet liigassa eniten maaleja tähän mennessä ja kaikki tasakentällisin ja yhden alivoimalla.

Uskomme että Omsk pystyy kotijäällään tekemään maaleja Kazania vastaan. Kazanin maalivahtipeli ei ole ollut alkukaudesta aivan huipussaan ja he ovatkin päästäneet ensimmäisissä neljässä ottelussa jo 14 maalia.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Omsk yli 2,5 maalia @1.97

Royal Panda - Lue arvostelu

1.97

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.92

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan