KHL: Avangard Omsk - Amur Habarovsk

KHL: Avangard Omsk - Amur Habarovsk
KHL | Avangard Omsk - Amur Habarovsk | 19:00 | 06.09.2021
Kohde sulkeutuu: 06.09.2021 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso kaikki KHL:n ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! NordicBet näyttää kaikki KHL-ottelut Jokereita lukuunottamatta suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita NordicBetin sivustolle suoraan tästä.

Kolmannen kotipelinsä putkeen pelaava Avangard vie kolmatta vieraspeliään pelaavalta reissussa rähjääntyneeltä Amurilta jalat alta heti avauserässä!
KHL:ssä kohtaavat Avangard Omsk ja Amur Habarovsk toisensa Balashikha Arenalla maanantaina kello 19:00.

Mestari Avangard aloittanut kautensa mestarin elkein


Kanukkikoutsi Bob Hartleyn luotsaama Avangard aloitti kautensa, kuten tuoreen Gagarin Cupin mestarin kuuluukin kaataen viimekautisen finaalivastustajansa TsSKA Moskovan (4-0) kotonaan Balashikha Arenalla keskiviikkona.

Toisella kierroksella Avangard löi puolestaan kotonaan Admiral Vladivostokin 4-3 rankkareilla lauantaina. Vieraat aloittivat ottelun terävästi, kun TPS:stä tullut jenkkilaituri Josh Kestner vei Admiralin avauserässä 1-0 johtoon. Kahdesti avauspelissä onnistunut ja kolme pinnaa tuossa pelissä tehtaillut kanukkisentteri Corban Knight tasoitti Avangardille kuitenkin pelin 1-1:een vielä avauserässä.

Toisessa erässä Knight syötti isännile vielä kaksi osumaa ja tehtaili toistamiseen kolme pistettä annettuaan maalisyötöt Ville Pokan ja Peter Cehlarikin maaleihin. Cehlarik onnistui kahdesti myös TsSKAa vastaan maalinteossa. Admiral ei kuitenkaan heittänyt pyyhettä kehään, vaan Vladislav Kaletnik kavensi ensin toisen erän lopun pukkarimaalilla ja Sibiristä täksi kaudeksi Admiraliin siirtynyt Dmitry Sayustov tasoitti päätöserän 16.minuutilla varsinaisen peliajan loppulukemiksi.

Ottelu ratkesi lopullisesti vasta rankkarikisassa kymmenensien laukojien kohdalla, kun isännistä Sergey Tolchinsky ensin onnistui maalinteossa ja Admiralista vuorostaan Vladislav Ushenin epäonnistui.


Amur kahden pelin jälkeen nollakerhossa


Vladimir Vorobyov otti Amur Habarovskin luotsattavakseen tällä kaudella, kun viimekautisten valmentajasekoilujen jälkeen Tiikerien seurajohto ei uusinut enää Sergey Svetlovin sopparia, vaikka onnistuikin luotsaamaan Amurin viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin idästä.

Tämän kauden rosteri on eittämättä paperilla koko vuosikymmenen perspektiivillä seuran paras permanentti. Eri asia sitten on, miten joukkue hitsautuu yhteen ja kuinka tehokkaasti se tahkoaa pisteitä.

Veskariosastoaan Amur vahvisti tälle kaudelle Pelicansista hankitulla tsekkiveskarilla Patrik Bartosakilla, kun Evgeny Kiselyov (TsSKA) ja Marek Langhamer (Ilves) häipyivät muihin maisemiin.

Tsekkihyökkääjien Liberecin Radek Lencin ja Sparta Prahan David Tomasekin uskotaan paikkaavan Zohornan veljesten jättämän aukon.

Amur on kärsinyt kahdessa ensimmäisessä pelissään vierastappiot Sotshille (0-4) Bolshoy Ice Domessa ja Spartak Moskovalle (1-3) Megasport Arenassa. Tomasek avasi maalitilinsä uudessa seurassaan tuossa jälkimmäisessä pelissä.

Avangard aloittaa vahvasti ja vie avauserän


Avangard jatkaa puhtaalla pelillä tämänkin ottelun jälkeen, sillä Amurista ei ole uudistunutta mestariseuraa kaatamaan Tatneft Arenalla. Avangard on vienyt kotonaan joukkueiden seitsemän edellistä kohtaamista, joista kuusi viimeisintä varsinaisella peliajalla! Ja niistä 4/6:sta (67%) viime pelistä vähintään kahden maalin ja 2/6:sta vähintään kolmen maalin erolla (33%)!

Varsinainen peli-idea poimitaan Avangardin ensimmäisen erän voitosta. Amur osoitti viimeksi väsymisen merkkejä Spartakin vieraana ja lopulta se tuon pelin hävisi, vaikka Spartak ei kyennytkään vielä avauserässä maalintekoon kolmesta ylivoimastaan huolimatta. Avauskierroksella Sotshi sen sijaan vei avauserän kahdella maalilla ja rokotti heti ensimmäisessä ylivoimassaan. Avangard vei puolestaan avauspelinsä sekä myös sen ensimmäisen erän TsSKAa vastaan kahdella maalilla, joista jälkimmäinen osuma syntyi erikoistilanteesta. Toisenkin pelin se vei Admiralia vastaan, mutta lähti vielä toiseen erään tasatilanteessa epäonnistuttuaan avauserän ainoassa ylivoimassaan. Amur on todennäköisesti väsy pelatessaan maanantaina jo kolmannen peräkkäisen reissupelinsä viidessä päivässä. Se kasvattaa huomattavasti vedon osumisen todennäköisyyttä! Avangard pelaa puolestaan kolmannen peräkkäisen kotipelinsä kuudessa päivässä ja ilman matkakilometrejä sekä reissurasitusta! Sekin suorastaan sataa Avangardin laariin ja pelikohde suorastaan huokuu osumista!
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Avangard Omsk vie ensimmäisen erän @1.96

iBet - Lue arvostelu

1.96

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.96

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.87

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä