KHL: Avangard Omsk - Jokerit

KHL: Avangard Omsk - Jokerit
KHL | Avangard Omsk - Jokerit | 17:00 | 11.09.2021
Kohde sulkeutuu: 11.09.2021 17:00
Mestarijoukkue Avangard Omsk ottaa Bounce Backin Jokerien kustannuksella kauden avaustappionsa jälkeen!
KHL:ssä kohtaavat Avangard Omsk ja Jokerit toisensa Balashikha Arenassa lauantaina kello 17:00.

Avangardille ensimmäinen tappio


Bob Hartleyn luotsaama Avangard Omsk on ollut siitä epäkiitollisessa asemassa, että puolustavana mestarina kaikki joukkueet haluavat ennenkaikkea voittaa juuri mestarit erityisesti kotonaan faniensa edessä ja tästä erityissyystä varsinkin jokainen vieraspeli on sille tavanomaista hankalampi. Kun lisäksi joukkue on uudistunut melkoisesti nimenomaan avainpelaajien suhteen pelitulokset ja pelin taso voivat heilahdella näin alkukaudesta laidasta laitaan.

Neljästä ottelusta Avangard poimi voitot kolmesta ensimmäisestä pelistään, mitkä Hartleyn suojatit pelasivat kotihallissaan Balashikha Arenalla kaataen TsSKAn (4-0), Admiralin (4-3vl) ja Amurin (3-2ja), kunnes tuli ensimmäisen vieraspelin aika. Dynamo Moskova teki sen, mistä jokainen KHL-joukkue tällä kaudella unelmoi. Se kaatoi Gagarin Cupin pytyn viime kaudella vieneen Avangardin 5-2 VTB Arenalla! Eikä noissa numeroissa edes ollut tippaakaan liikaa. Dynamo oli latautunut juuri niin, miten pitääkin asennoitua mestarit kaatamaan.

Vastaavia temppuja on varmasti luvassa useitakin. Reissupeleissä Avangard on haavoittuvaisimmillaan.

Vaikka veri vaihtui myös mestareilla viime kaudesta, niin Corban Knight pitää silti piikkipaikkaa kukkona tunkiolla Avangardin sisäisen pistepörssin kärjessä. Jenkkisentteri on rohmunnut neljässä pelissä seitsemän (3+4) pinnaa. Toisena tuleva, samassa ketjussa pelaava slovakkilaituri Peter Cehlarik tulee vain pinnan perässä tehtyään kolme uunia ja annettuaan kolme maalisyöttöä. Cehlarik on juuri sitä uutta verta mitä omskilaisseura kaipasi. Leksandissa slovakki latoi viime kaudella 49 pelissä 41 (20+21) pistettä eikä tahti ole yhtään hassumpi ollut toistaiseksi Avangardissakaan!


Jokerit


Lauri Marjamäen luotsaama Jokerit kaatoi jo toistamiseen tasaisissa maalitalkoissa vastustajansa, kun kolmannessa pelissään voittotilinsä tällä kaudella Traktorin (5-4ja) kustannnuksella Hartwall Arenassa aloittanut Jokerit kyykytti seuraavaksi Kunlun Red Staria (6-5) Arena Mytischillä.

Traktoria vastaan sankarin roolissa neljällä (2+2) tehopisteellään luistellut Kalle Kossila jatkoi hyvää alkukauden virettään myös Kunlunia vastaan. Tällä kertaa pistepussi kasvoi kahdella pisteellä yhden maalin sekä yhden maalisyötön muodossa. Kossila on Avangardin Cehlarikin tavoin KHL:n pistepörssissä jaetulla neljännellä sijalla tehtyään neljässä pelissä kaikkiaan kuusi (3+3) pistettä. Kärkipaikkaa pitää hallussaan kukapas muukaan kuin viime kauden pistepörssin kuningas, Dynamo Moskovan Vadim Schipachyov, joka on kerännyt kolmessa pelissä huikeat kahdeksan (6+2) pinnaa. Niistä neljä (2+2) tuli muuten juuri viimeksi Avangardia vastaan!

Jokerit pelaa todella epätasaisesti. Peli voi vaihdella melkoisesti yksittäisen pelin sisällä ja puolustuspelaaminen on lievästi sanottuna luokatonta. Jokerien onneksi Traktor nukkui onnensa ohi pelin alussa Helsingissä, mutta silti narrit onnistuivat pissimään omiin muroihinsa 3-0-johdosta huolimatta. Tällä kertaa ei kuitenkaan käynyt kylmät, kiitos Kossilan superillan. Kunlun taas ei ole KHL:n mittapuussa mikään huippujoukkue. Silti Jokerit oli antaa avaimet tuossakin pelissä vastustajalleen suoraan käteen.

Avangard vie viimeistään jatkoilla tai rankkareilla


Avangard pelaa paljon huolellisemmin mitä Jokerien aikaisemmista vastustajista alkukaudella yksikään ehkä Barsia lukuunottamatta nimenomaan kotonaan. Toki Jokereilla on eväitä viedä tämäkin peli jatkoille Avangardin huonona päivänä, mutta tänään sellainen päivä ei ole tulossa. Siitä suurkiitos todella raskaan sarjan kanukkikoutsille, joka niin herrasmies kuin onkin vihaa häviämistä yli kaiken ja voi vain kuvitella niitä sulkeisia mitä Dynamo-tappion jälkeen pidettiin. Kahta tappiota Hartley ei suvaitse vaan Avangard kukistaa Jokerit.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Avangard Omsk ML @1.6

Bet365 - Lue arvostelu

1.6

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.56

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.56

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.56

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.56

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.55

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.55

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.55

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.54

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä