MLB: Baltimore Orioles - Boston Red Sox

Julkaistu: 12.08.2018 11:48


MLB: Baltimore Orioles - Boston Red Sox
MLB | Baltimore Orioles - Boston Red Sox | 20:05
Royal Panda Royal Panda
Oriolesin kärsimys jatkuu vielä ainakin yhden ottelun, sillä Red Soxin kummulla aloittava Chris Sale- ja 30 juoksua kolmessa kohtaamisessa tehnyt joukkueen offense tulevat tekemään Oriolesista selvää jälkeä myös tänään.

Orioles lähtee otteluun syöttäjänään Alex Cobb, joka on kauden 21 startissa mennyt 3W-14L, ERA 5.55 ja WHIP 1.51. Seitsemässä startissa kotikentällä Cobb on ollut melkoinen tappioautomaatti. Orioles hävisi kaikki kyseiset ottelut ja Cobin piikkiin näistä laitettiin peräti kuusi. Hänen ERA kotikentällä on 5.66, WHIP 1.48 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin .309 keskiarvolla.

Chris Sale on 13 startissa tien päällä mennyt 7W-2L, ERA 2.10, WHIP 0.77 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin vieraissa vain .163 keskiarvolla. Kolmessa edellisessä ottelussa tien päällä Sale syötti yhteensä 19 vuoroparia ja antoi kahdeksan hittiä, sekä yhden ansaitun juoksun. Sale syötti Oriole Parkilla viimeksi heinäkuussa. Tuolloin hän meni kuusi vuoroparia, antaen kaksi hittiä ja yhden juoksun. Red Sox voitti ottelun juoksuin 5-1.

Red Sox ottaa ohjat haltuun heti ottelun alusta ja kaasuttelee selkeään voittoon.

Voita matka Los Angelesiin - Tapaa Zlatan!


Osallistu www.bethard.com arvontaan ja voit voittaa matkan kahdelle Los Angelesiin syyskuussa. Voittajalle luvassa lennot,hotellit, VIP-liput LA Galaxyn otteluun ja tapaaminen itse Zlatan Ibrahimovicin kanssa!

Lue kampanjasta tarkemmin täältä: Voita matka Losiin & tapaa Zlatan >>
Bethard: Osallistu arvontaan heti tästä >>

Pelivalintamme:

Handicap - First 5 Innings: Boston Red Sox -1.5 @2.00

Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan