MLB: Baltimore Orioles - Boston Red Sox

Julkaistu: 24.07.2018 17:54


MLB: Baltimore Orioles - Boston Red Sox
MLB | Baltimore Orioles - Boston Red Sox | 02:05
Royal Panda Royal Panda

Todella heikon kauden pelannut Baltimore Orioles on voittanut vain 28 ottelua kuluvan kauden aikana. Orioles on lyönyt 185 juoksua vähemmän kuin American Leaguen kärjessä oleva Red Sox. Sarjan ensimmäinen ottelu päättyi vieraiden voittoon, juoksuin 5-3. Viimeisistä 10stä kotiottelustaan Orioles on kuitenkin voittanut puolet.

Oriolesin syöttäjänä aloittaa Yefry Ramírez, kenelle startti on kauden viides. 24-vuotiaan syöttäjän ura on MLBssä lähtenyt mukavasti käyntiin, vaikka voittoja ei vielä tilastoihin ole saatu kirjattua. Edellisessä startissaan hän syötti Rangersia vastaan viiden vuoroparin shut outin, antaen kaksi hittiä. Ramírez onnistui nollaamaan myös Marinersin viiden vuoroparin aikana. Ramírezin debyytti oli juurikin Red Soxia vastaan, joten tiedossa on mitä tuleman pitää.

Red Sox saa Drew Pomeranzin vihdoinkin takaisin kokoonpanoonsa. Toukokuun lopusta asti sivussa ollut Pomeranz ehti starttaamaan kahdeksan kertaa ennen loukkaantumistaan. Alkukauden saldoksi jäi 1W-3L, ERA 6.81 ja WHIP 1.84 ja vastustajat osuivat hänen syöttöihin .311 keskiarvolla.

Pomeranzin kunto on täysi arvoitus ja Ramírezin ensimmäinen voitto on kokoajan lähempänä. Oriolesin voitto ja johtoasema kolmen vuoroparin jälkeen houkuttelee isosti. Kykenihän se kaatamaan Yankeesinkin neljän ottelun sarjassa kahdesti ennen All Star-taukoa.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 3 vuoroparin: Baltimore Orioles @2.65

Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.65

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan