MLB: Baltimore Orioles - New York Yankees

MLB: Baltimore Orioles - New York Yankees
MLB | Baltimore Orioles - New York Yankees | 02:05 | 15.9.2021
Kohde sulkeutuu: 15.09.2021 02:05
Baltimorella on pelivuorossa epävarma rookie. Jos nyt vihdoin Yankeesin sisäpeli olisi edes lähellä tasoaan.



Baltimore Orioles -MLB kausi jää runkosarjaan. Se on ollut tiedossa jo kauan, joukkueen ainoa motiivi pelata loppukautta on parempien kiusanteko ja pelaajien henkilökohtainen näytönanto tuleviin sopimusneuvotteluihin.
New York Yankees on nyt kiinni American Leaguen viimeisessä wild card -paikassa, mutta tiukkaa on. Boston Red Sox on aivan kannoilla. Yankeesin, Bostonin ja Toronton kisa tulee olemaan tiukka, nyt joukkueet ovat yhden voiton sisällä kaikki. Ja vielä Seattle on vain kolmen voiton päässä takaa-ajajana.

Tässä matsissa Yankeesin aloittava pitcher on Gerrit Cole. Cole on yksi liigan ehdottomasti parhaita pitchereitä. Nyt hän pelaa kauden 27. ottelun. Edellisestä on aikaa jo viikko, joten Colen olkapää on varmasti hyvässä kunnossa. Edellinen matsi Torontoa vastaan jäi kesken takareisivamman vuoksi, mutta se ei nyt varmastikaan enää vaivaa.
Colen ERA tältä kaudelta on mainio 2.78 ja saldo 14-7. Oriolesia vastaan Cole on ollut mainio. Tällä kaudella hän on pelannut Baltimorea vastaan vain kerran, ja siinä hän oli kentällä seitsemän vuoroparia eikä antanut ainuttakaan juoksua. Koko uran kuudessa Baltimore-matsissa Colen ERA on todella kova 1.36.



Yankees tulessa Wellsin kustannuksella?


Yankees alkaa olla tilanteessa, jossa jokainen voitto merkitsee. Joukkue ei ole ollut viime aikoina kunnossa. Viimeisissä kymmenessä matsissa saldo on kehno 2-8. Edellisessä matsissa tuli kuitenkin niukka 6-5 -voitto Minnesota Twinsistä.
Sisäpeli se on ollut joukkueen ongelma. Ryhmä on täynnä kovan tason mailanheiluttajia, joille vielä maksetaan paljon, mutta silti on juoksutilastossa vasta sijalla 20 4.33 tehtyä juoksua per matsi.

Baltimoren aloittava pitcher on Alexander Wells. Hän ei ole häävi pelaaja, vaikka viimeksi menikin suht mukavasti. Wells antoi edellisessä ottelussaan Kansas Citylle kaksi juoksua neljässä vuoroparissa. Rookie Wellsin ERA tältä kaudelta on surkea 7.15. Viime kuussa hän antoi Yankeesille kuusi juoksua reilussa kahdessa vuoroparissa.
Viime viikolla Baltimore voitti Yankeesilta kaksi matsia, mutta sen jälkeen se on voittanut vain kolme kahdeksasta.
Oriolesin juoksukeskiarvo ei ole paljonkaan Yankeesia perässä. Lukemalla 4.20 se on MLB:n tilastoissa sijalla 25.


Yankees on ollut viime matseissa heikohko, mutta kääntelee tätä miten päin vain, niin kyllä Bronxin joukkueen pitäisi olla selvästi parempi. Cole vastaan Wells on aika selvä peli. Ja muutenkin Baltimoren ulkopeli vuotaa kuin seura. Viikonloppuna se antoi Toronton tehdä kolmessa matsissa huimat 45 juoksua. Yankeesin voittokertoimet on laskettu aivan liian alas, mutta lähdetään sitä, että heikkoa rookie-pitcheriä vastaan Yankees ylittää juoksukeskiarvonsa komeasti. Yankees yli 6.5 juoksua saa reilusti yli kakkosen kertoimia, ja sitä voi kahvirahoilla kokeilla.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

New York Yankees yli 6.5 @2.1

Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.95

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders