MLB: Baltimore Orioles - Oakland Athletics

Julkaistu: 13.09.2018 17:58


MLB: Baltimore Orioles - Oakland Athletics
MLB | Baltimore Orioles - Oakland Athletics | 02:05
Orioles pelaa tällä hetkellä täysin väärässä sarjassa. Joukkueen voittoprosentti on vain 28 ja viimeisistä 30sta ottelustaan se on voittanut ainoastaan kuusi. Kyseisellä jaksolla joukkue on lyönyt vain noin kolme ja puoli juoksua ottelua kohden. Joukkueelta ei myöskään tahdo löytyä hyviä syöttäjiä. Athletics on puolestaan voittanut viimeisistä 10stä ottelustaan kahdeksan ja sen voittoputki on nyt kuuden ottelun mittainen.

Oriolesin syöttäjänä aloittava Dylan Bundy on ollut jo pidempään täysin hukassa. Viimeisissä seitsemässä startissaan hän meni 0W-5L, ERA 9.09 ja WHIP 1.96. Kolmessa edellisessä startissaan Oriole Parkilla hän syötti yhteensä 15.1 vuoroparia ja antoi 25 hittiä ja 18 ansaittua juoksua.

Athelticsin syöttäjänä aloittava Brett Anderson palaa takaisin joukkueen kokoonpanoon toivuttuaan lievästä käsivammasta. Anderson syötti ennen loukkaantumistaan erinomaisesti, antaen elokuun neljässä ensimmäisessä ottelussa yhteensä kaksi ansaittua juoksua. Liekö käsi vaivannut jo elokuun viimeisessä startissa, kun hän pääsi Astrosia vastaan vain 2.2 vuoroparia ja antoi seitsemän hittiä, sekä viisi ansaittua juoksua.

Andersonia vaivaa lievä "Cahill-syndrooma", eli mies syöttää kotikentällä huomattavasti paremmin kuin vieraissa. Tästä huolimatta Athletics on ottelussa selkeä ennakkosuosikki. Ottelun runline on mielestäni turhan alhaalla, joten napataan lapulle monivetokohde; vierasjoukkue ja over.

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot Redbetillä!


Redbet on markkinoiden kärkeä kertoimissa ja nyt ensitallettaja saa 20€ edestä ilmaisvetoja! Ilmaisevedot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.
Redbet: Lunasta 20€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja ja juoksut yhteensä 8,5: Vierasjoukkue & yli @2.75

Unibet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.75

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.75

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan