NFL: Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers | Veriviholliset kohtaavat!

Julkaistu: 04.11.2018 15:47


NFL: Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers | Veriviholliset kohtaavat!
NFL | Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers | 20:00
Baltimore Ravens ja Pittsburgh Steelers kohtaavat yhdessä NFL:n legendaarisimmista ottelupareista. AFC Northin voimakaksikko on pelannut tätä ennen 49 kovien taklausten, hurjan taistelun ja jopa avoimen vihan sävyttämää ottelua. Yhteenotot ovat pääosin olleet myös varsin matalapisteisiä ja tätä odotamme myös viidennestäkymmenennestä matsista.

Ravens aloitti kauden loistavasti, mutta sittemmin tahti on hiipunut. Joukkue on hävinnyt kolme edellisestä neljästä ja onkin yhtäkkiä paljon hankalammassa tilanteessa saldolla 4-4. Steelersille ei missään nimessä saisi hävitä, mutta haaste on kova. Steelers on kaikessa hiljaisuudessa parantanut etenkin puolustamistaan rutkasti, joten Joe Flaccon johtamalle Ravens-hyökkäykselle ei ole luvassa yhtään löysää.

Toisaalta myös Ravens on parhaimmillaan erinomainen puolustuspäässä. Joukkue on aivan sarjan eliittiä vastustajan pelinrakentajan häirinnässä, joten Steelersin Ben Roethlisberger löytänee itsensä tänään selältään useampaan otteeseen. Myös juoksua Ravens puolustaa varsin jämäkästi, joten Steelersin tulokassensaatio keskushyökkääjä James Conner saattaa olla alkukauden kovimman haasteen edessä.

Steelersillä on hyökkäyksessä hieman paremmat aseet Antonio Brownin ja JuJu Smith-Schusterin johdolla, mutta kuinka paljon Roethlisbergerillä on aikaa etsiä tehokaksikkoaan? Kun vielä muistetaan että "Big Ben" on ollut aikaisissa vieraspeleissään lähes poikkeuksetta luokaton, täyttä luottamusta Steelersin hyökkäämiseen on vaikea löytää.

Steelers on parantanut viime viikkoina selvästi puolustamistaan, mutta varsinkin takakenttä on edelleen pieni kysymysmerkki. Kulmapuolustaja Joe Hadenin jälkeen taso laskee selvästi, joten eiköhän Ravensin laitahyökkääjille aukene vieraita paremmin saumoja. Eri asia on sitten se, kuinka hyvin Flacco palloa saa toimitettua Michael Crabtreelle, John Brownille ja kumppaneille.

Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet lähes poikkeuksetta hurjia taistoja, monien mielestä kysessä on jopa NFL:n paras "rivalry". Ottelu sytyttää taatusti molemmat osapuolet, joten mitään ei anneta ilmaiseksi. Ottelut ovat pääosin olleet myös matalapisteisiä ja siihen on helppo uskoa myös tällä kertaa. Kahta hyvää puolustusta on ilo seurata.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Alle 47 pistettä @1.93

Bethard - Lue arvostelu

1.93

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.90

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.90

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.88

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan