Snooker: Barry Hawkins - Mark Allen

Julkaistu: 08.11.2018 09:08


Snooker: Barry Hawkins - Mark Allen
Snooker | Barry Hawkins - Mark Allen | 16:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso Champion of Champions snooker turnauksen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet TV näyttää kaikki turnauksen ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Torstain hienon Champion of Champions -lohkon jälkimmäisessä ottelussa kohtaavat maailmanlistan kutonen ja seiska. Meidän papereissamme Barry Hawkins on karvan edellä viime viikolla pitkän turnauksen hienosti Kiinassa voittanutta Mark Allenia vastaan.

Hawkinsin viime viikot eivät ole menneet täysin putkeen. Alkukausi on silti pelillisesti plussan puolella ja isoissa turnauksissa mies on lähes aina ollut ilmiömäinen. Shanghain kakkossija ja pikkukisan voitto Macaossa pari viikkoa sitten osoittavat, ettei kokenut "Hawk" kaukana huippuvireestä ole. Myös muutaman päivän ylimääräinen lepo auttaa tässä ottelussa.

Allen pelasi hienon turnauksen viime viikolla voittamalla International Championshipin Kiinassa. Tulos oli heikon English Openin ja muutenkin hankalahkon jakson jälkeen varmasti erittäin tervetullut tulos. Valmistautuminen tähän turneeseen jää vähän lyhyeksi, mikä voi hieman syödä Allenin iskukykyä. Allen ei ylipäänsä ole tunnettu kaikista tasaisimpana pelaajana. Mies on myös harvoin vakuuttanut näin nopean formaatin otteluissa.

Etukäteen kyseessä on täysin tasapääjuoksu lohkon finaalipaikasta. Odotamme Barry Hawkinsin kuitenkin olevan kokonaisuutena hieman terävämpi. Loistavana breikin tekijänä Hawk onkin houkuttelevampi pelikohde huippumatsiin. Otetaan kupongille vetomuodoista voiton sijaan ottelun korkein breikki.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Korkein breikki: Barry Hawkins @1.83

Speedybet - Lue arvostelu

1.83

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan