KHL: Bars Kazan - TsSKA Moskova

KHL: Bars Kazan - TsSKA Moskova
KHL | Bars Kazan - TsSKA Moskova | 19:00 | 08.09.2021
Kohde sulkeutuu: 08.09.2021 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso kaikki KHL:n ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! NordicBet näyttää kaikki KHL-ottelut Jokereita lukuunottamatta suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita NordicBetin sivustolle suoraan tästä.

Viime kauden runkosarjan konferenssin voittajien Barsin ja TsSKAn kohtaamisesta lienee turha odotella runsasmaalista, sillä kolme neljästä kaksikon kohtaamista päättyy keskimäärin alle 5,5 maalin tulemaan!
KHL:ssä kohtaavat toisensa viimekautisten konferenssien runkosarjan ykköset Bars Kazan ja TsSKA Moskova Tatneft Arenassa keskiviikkona kello 19:00.

Bars päättää neljän pelin kotisarjansa TsSKAa vastaan, jota selvästi odotellut viime pelien koomailujen perusteella


Dmitry Kvartalnovin luotsaama Bars Kazan päättää tähän peliin neljän ottelun kotipelien sarjansa, sillä kazanilaiset lähtevät TsSKA-pelin jälkeen kolmen ottelun vieraskiertueelle.

Bars kaatoi KHL-kauden avauskierroksella Jokerit (3-0), mutta tuota peliä ovat seuranneet tappiot niin Kunlun Red Staria (3-4) kuin Torpedo Nizhni Novgorodia (1-3) vastaan. Edellämainitut kolme peliä Bars on pelannut neljässä päivässä ja TsSKA-peli on sille neljäs seitsemän päivän aikana. Barsin onneksi välissä on ollut kaksi välipäivää.

Bars menetti viime kaudesta neljä viidestä tehokkaimmasta hyökkääjästään, kun Stephane Da Costa, Nigel Dawes, Stanislav Galiev ja Viktor Tikhonov vaihtoivat maisemaa. Pakeista Andrey Pedanin ja Albert Yarullinin lähdöt kismittää taatusti kauden mittaan, mutta Boston Bruinsista tullut Steven Kampfer kelvannee ainakin tuolla saralla korvikkeeksi. Luottotorjuja Adam Reideborn siirtyi myös illan vastustajan TsSKAn leiriin ja saa varmasti tänään hyvän vastaanoton kotikannattajilta! Reidebornin korvaa Avangardista hankittu Igor Bobkov, joka pääsee varmasti paremmin Barsissa parrasvaloihin, sillä venäläisvahti jäi liikaa tsekkitorjuja Simon Hrubecin varjoon Avangardissa.

Barsin muista uusista pelimiehistä Dynamo Moskovasta treidatut Dmitry Kagarlitsky ja Daniil Tarasov sekä AHL:n Laval Rocketsista poimittu Jordan Weal sekä SHL:M Skellefteåsta napattu Pär Lindholm rohmuavat kauden mittaan taatusti runsaasti jääaikaa ja tuovat toivottavasti kaivattuja tehojakin. Lokomotivista tullut Nikolai Kovalenkon rooliin taas kuuluu syödä vastustajien kärkiketjujen tehoja. Pinnojen kalastelu on taas pelkkää plussaa Kovalenkolle. Pelkästään aiemmin mainittu Barsin majaansa muuttanut tehonelikko kun vei mukanaan 150 tehopinnaa!

Vanhoista parroista ikinuori nelikymppinen kippari Danis Zaripov lupasi rehkiä vielä tämän kauden, kunnes dinosaurus ripustaa lopullisesti hokkarinsa naulaan. Kirill Petrov on puolestaan vielä loukkaantunut, joten viime kauden Barsin neljänneksi tehokkaimman hyökkääjän tehot loistavat vielä poissaolollaan antaen odotuttaa itseään.

Kolmessa kauden ensimmäisessä pelissä Barsista tehokkainta jälkeä on tehnyt Weal (1+3) ja Kirill Panyukov (2+1). Uusista äijistä myös Kagarlitsky, Kovalenko sekä Lindholm ovat päässeet kertaalleen maalin makuun.


TsSKA paransi ryhtiään selkärangattoman avauspelin jälkeen


Sergei Fedorovin luotsaama TsSKA jäi kauden avauspelissään viime kauden finalistien kohtaamisessa telineisiin ja otti Gagarin Cupin voittaneelta Avangard Omskilta (0-4) selvästi kuokkaan Balashikha Arenassa. Sittemmin TsSKA kaatoi ensin Dinamo Minskin (3-2) kotonaan ja Sotshin (4-1) vieraissa.

Kovaäänisintä parranpärinää tulee varmasti aiheuttamaan Fedorovin hyppääminen todella vaativalle kuskin paikalle suoraan suurseuran peräsimeen ilman minkäänlaista kokemusta. Igor Nikitinin persuksille kaviota antaminen ei ollut mikään kuningasidea, mutta varsinainen polemiikki on vasta edessäpäin mikäli TsSKAn kaudesta sattuisi tulemaan pannukakku Fedorovin ollessa ruorissa.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että vuosituhannen vaihteen yksi Venäjän suurimmista pelaajista NHL:ssä ei tee enää tehopisteitä. TsSKA on myös luonut nahkaansa melkoisesti ja verensiirto voi viedä oman aikansa. Kun kolmen viime kauden runkosarjan ykkösjengin ylivoimasta katosi pre-seasonilla kaksi kolmasosaa tehoista maailmalle Maxim Shalunovin ja Maxim Maminin häivyttyä muualle moni pienempikin seura olisi enemmän kuin pulassa. Kun siihen lisätään vielä ykköstorjuja Lars Johanssonin menettäminen on tärkeimmät lähdöt tiivistettynä siinä.

Barsista napattu maanmies Reideborn kestää kyllä vertailun Johanssoniin pitkässä juoksussa. NHL:stä kalasteltiin muutamia suolaisia pelimiehiä, kuten puolustukseen Nikita Nesterov, hyökkäykseen Mikhail Grigorenko, Joakim Nordström ja Lucas Wallmark, joten luulisi niitä tehojakin tulevan kauden mittaan. Unohtaa ei myöskään sovi Metallurgista tullutta tehohyökkääjää Sergei Plotnikovia, josta tulee olemaan varmasti paljon iloa TsSKAlle ja eiköhän laituri löydä varsin nopeasti yhteisen sävelen Konstantin Okulovin kanssa. Okulov oli se yksi kolmasosa, joka TsSKAn viime kausien tehokkaasta ylivoimaketjusta jäi edelleen joukkueeseen.

Uusista vahvistuksista Columbus Blue Jacketsista tullut paluumuuttaja Grigorenko on täräyttänyt jo kaksi maalia kahdessa viime pelissä. Ennen yhtä kautta rapakon takana Grigorenko nakutti peräkkäisinä TsSKA-vuosinaan 20, 30 ja 19 maalia tuoreimmasta vanhimpaan kauteen eli potentiaalia hyökkääjästä todellakin löytyy. Ennen viime kauttaan Calgary Flamesissa luutinut toinen TsSKAn paluumuuttajista, Nesterov on antanut puolestaan kolme maalisyöttöä ja Plotnikov on tehnyt kolme (1+2) tehopinnaa. Kahdessa ensimmäisessä pelissä Reideborn on torjunut 3,01 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla torjuntaprosentin näyttäessä todella vaatimatonta 86,67%. Niinpä kolmannessa pelissä Traktorissa viime kaudella pelannut Ivan Fedotov sai torjuntavastuuta ja 96,15% torjuntaprosentti sekä yhden päästetyn maalin keskiarvo tuovat taatusti terävyyttä myös Reidebornille jatkossa.

Mitään maalijuhlia lienee turha odotella


Jos vanhat merkit yhtään paikkaansa pitävät, kiekkoilee tämä kaksikko erittäin viihdyttävän kamppailun, missä ei armoa tunneta saati sitä pyydettäisikään.

Hullunkurista näiden jengien kohdatessa on ollut se, ettei kotietua kunnioiteta päinvastoin. Bars on hävinnyt kotiluolassaan neljä peräkkäistä kohtaamista voitettuaan sitä aikaisemmin neljä kotipeliään. Kaikki nuo kahdeksan peliä ratkesivat varsinaisilla peliajoilla. Moskovassa puolestaan TsSKA on vienyt 5/8 (63%) viime kohtaamisesta. Noista kahdeksasta pelistä kolme ei ole ratkennut varsinaisella peliajalla.

Kuusi kahdeksasta kohtaamisesta Tatneft Arenassa (75%) on jäänyt alle 5,5 maalin. Sama juttu myös CSKA Arenassa (75%).
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 5,5 maalia (60 min) @1.47

Coolbet - Lue arvostelu

1.47

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.46

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.45

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.45

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.44

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.44

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.44

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.44

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.44

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.43

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä