Mestarien liiga: Basel - LASK Linz

Julkaistu: 07.08.2019 12:36


Mestarien liiga: Basel - LASK Linz
Mestarien liiga | Basel - LASK Linz | 21:00
Mikä on naapurimaiden Sveitsin ja Itävallan futissarjojen tasoero? Tämä selviää aika pitkälle Mestareiden liigan karsinnoissa, kun itävaltalainen Linz kohtaa Sveitsin Baselin.

Kummankin maan sarjat ovat jo alkaneet. Basel on kolmen kierroksen jälkeen Sveitsin sarjan kakkonen saldolla 2-0-1. Linz taas on Itävallan Bundesliigassa pelannut kaksi matsia ja voittanut molemmat. Viime vuonna Basel oli Sveitsin kakkonen Young Boysin jälkeen ja Linz taas oli Itävallan kakkonen Red Bull Salzburgin jälkeen.

Viimeisen viiden kauden aikana sveitsiläisjoukkue on pelannut Mestareiden liigan lohkovaiheessa neljästi, mutta itävaltalaiset eivät ole päässeet näin pitkälle kertaakaan. Tästä voinee päätellä sen, että Sveitsin liiga on astetta parempi kuin Itävallan sarja. Basel on vielä sveitsiläisjoukkueista viime kausine useiten ollut mukana UCL:n lohkopeleissä, eli vielä lisäkrediittiä Baselin lukuun. Basel vielä pudotti edellisellä kierroksella kovan hollantilaisen PSV:n. Linz taas ei ole vielä pelannut euro-otteluita.

Basel on ollut hyvässä kunnossa viime kauden loppupuoli mukaan lukien. Se on voittanut 11 viimeisistä 14 ottelusta, ja 17 kertaa viimeisistä 19 pelissä se on tehnyt kaksi tai useamman maalin. Basel hävisi kotiottelunsa Sveitsin liigassa heinäkuun lopulla St Gallenia vastaan, mutta edellinen kotitappio virallisessa ottelussa joulukuulta 2018.

Tämän vuoden viidessä virallisessa Baselin ottelussa on tehty yhteensä 21 maalia. Eikä se edellisellä kierroksella PSV:tä vastaan mitenkään alkanut pakitella, vieraissa Basel hävisi 2-3, mutta voitti kotonaan 2-1.

Vetopuolella Baselin voitosta saa noin 1.70 -kertoimia, ja se on hieman liian vähän. Yli 2.5 maalia taas saa noin 1.80 -kertomia. Se kelpaa vetolapulle, kun ei Linzkään ole mikään vähämaalinen ryhmä.

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @1.77

NordicBet - Lue arvostelu

1.77

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.77

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.74

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.74

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan