Bundesliiga: Bayer Leverkusen - Mainz

Bundesliiga: Bayer Leverkusen  - Mainz
Bundesliiga | Bayer Leverkusen - Mainz | 16:30 | 25.9.2021
Kohde sulkeutuu: 25.09.2021 16:30
Mainzin menestys nojaa hyvään puolustukseen. Bayer Leverkusen hyökkää hyvin, mutta nyt ovat under-kertoimet nousseet mukavasti liikaa.Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen kohtaa kotonaan Mainzin. Kummallakin on kausi Bundesliigassa alkanut hyvin, molempien saldo on viiden matsin jälkeen 3-1-1. Bayer Leverkusenin kohdalla menestys on ollut aikalailla odotettua, mutta Mainzin kauden alku on ollut jonkinlainen yllätys.

Viime kierroksella Bayer Leverkusen voitti Stuttgartin 3-1. Mainz taas pelasi Freiburgin kanssa maalittoman tasapelin.

Leverkusenin viime kausi oli jonkinlainen pettymys, kun sarjasijoitus jäi vain kuudenneksi. Tällä kaudella joukkueen uutena managerina on Gerardo Seoane, joka tuli seuraan sveitsiläisestä Young Boysista.
Kausi on vasta alkamassa, mutta jotain positiivista Bayer Leverkusenista voi jo sanoa. Joukkue pelaa viihdyttävää futista, viidessä matsissa on tullut jo 15 maalia. Ja kun tulostakin tulee, niin ei ole syytä muuttaa pelisysteemiä. Joukkueen ainoa tappio on Dortmundia vastaan 3-4. Leverkusenin uusi tähti on alkukaudesta ollut vasta 18-vuotias Florian Wirtz, hän on tehnyt jo kolme liigamaalia.

Svensson on ollut menestys


Mainzin manageri, tanskalainen Bo Svensson on ollut loistava hommassaan. Hän tuli Mainziin viime tammikuussa, ja on sen jälkeen kääntänyt joukkueen kurssin täysin toiseen suuntaan. Tällä kaudella Leipzigkin meni jo nurin.
Svensson on rakentanut Mainzin pelin vahvan puolustuksen varaan. Maalinteko ja luova peli tulevat vasta tämän jälkeen.

Leverkusenin paras maalintekijä Patrik Schick sai kovan kolhun viime viikonloppuna Stuttgartia vastaan, ja hänen pelaamisensa on epävarmaa. Jos Schick ei pelaa, niin Alario tullee avaukseen. Andrich on pelikiellossa. Muita Leverkusenin pelaajia, jotka ovat sivussa ovat Fosu-Mensah, Tapsoba, Palacios ja Baumgartlinger.
Mainzilta sivussa ovat ainakin kapteeni Niakhate, Caricol sekä Hack. Szalaikin taitaa olla sivussa, ja Onisiwo tulisi sitten hänen paikalleen.


Kertoimet lienevät kohdallaan. Lukemat ovat noin 1.77 – 4.10 – 4.40. Leverkusenilla kulkee hyökkäys ja Mainzilla on vahva puolustus. Alle 3 maalia asian handicap saa kertoimeksi noin 1.80-lukemia, ja sitä voisi kokeilla. Dortmundia vastaan Leverkusen pelasi seitsemän maalin ottelun, mutta Mainzin kaltaista joukkuetta vastaan pelataan aivan toisenlainen ottelu.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 3 maalia asian handicap @1.82

Bet365 - Lue arvostelu

1.82

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.81

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.81

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.81

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.81

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.78

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders