Eurooppa-liiga: Bayer Leverkusen - Celtic

Eurooppa-liiga | Bayer Leverkusen - Celtic | 19:45 | 25.11.2021
Kohde sulkeutuu: 25.11.2021 19:45
Vetomarkkina odottaa kyllä liian runsasmaalista matsia. Celtic lienee ahtaalla.Eurooppa-liigan lohkovaiheessa ja jatkopeleissä on hivenen monimutkainen kaava. Lohkovoittoja jatkaa Eurooppa-liigan pudotuspeleihin suoraan kahdeksasosafinaaleihin. Lohkokakkonen aloittaa yhtä kierrosta aikaisemmin eli 1/16 -finaaleista. Ja vielä lohkokolmonen lähtee pelaamaan Konferenssiliigan pudotuspelejä.

Eurooppa-liigan G-lohkossa on vielä paljon auki. Bayer Leverkusen on kärjessä saldolla 3-1-0, maaliero on 11-2. Real Betis on kakkosena kolme pistettä perässä ja Celtic on kolmonen pisteen Betisiä perässä. Ferencvaros on kokonaan ilman pisteitä.

Bayer Leverkusen pelasi lokakuun puolivälin jälkeen viiden voitottoman ottelun putken. Jakso alkoi, kun Bayern Munchen kävi pöllyttämässä sen 5-1. Eurooppa-liigassa Real Betisin kentällä Bayer Leverkusen pelasi 1-1. Heikompi jakso päättyi siihen, kun Leverkusen voitti Betisin komeasti omalla BayArenalla 4-0. Viime Bundesliigan kierroksella Leverkusen voitti Bochumin 1-0.

Celtic ei ole hetkeen hävinnyt. Edellinen tappio on ottelusta, jossa Bayer Leverkusen tuli vieraisille Glasgowiin ja lopputulos oli 0-4. Viime Skotlannin liigan kierroksella Celtic voitti kotonaan St Johnstonen 1-0. Leverkusenille häviämisen jälkeen Celtic voitti Ferencvarosin kahdesti, ensin Skotlannissa 2-0 ja viimeksi Unkarissa 3-2.

Sairastuvat täynnä


Bayer Leverkusenilla alkaa olla sairastuvalla useampikin pelaaja. Sivussa tästä matsista ovat ainakin Patrick Schick, Charles Aranguiz, Mitchel Bakker, Julian Baumgartlinger sekä Tim Fosu- Mensah. Lucas Alarion ja Karim Bellarabin pelaaminen on epävarmaa. Ja vielä pelikiellon vuoksi sivussa on Kerem Demirbay.

Celticin puolelta loukkaantuneina ovat ainakin Christopher Jullien, Carl Starfelt, Tom Rogic, Greg Taylor ja Karamoko Dembele. Cameron Carter-Vickers on yhden varoituksen päässä pelikellosta, mutta eiköhän hän ole mukana avauksessa.


Bayer Leverkusenin voittokerroin on hivenen alle 1.50, eikä ainakaan kotivoitosta löydy pelattavaa. Bundesliigan ja Skotlannin Valioliigan välillä on mittava tasoero. Jostain syystä vetomarkkina odottaa paljon maaleja. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi yli 2.50, ja siitähän pitää ottaa veto. Tuskin Celtic saa juurikaan painetta aikaiseksi, ja vaikka Leverkusen ajoittain pelaa runsasmaalisia matseja, niin viimeisistä neljästä matsista se on pelannut kolme alle 2.5 maalin.

Tänään keskiviikkona on Bayer Leverkusenin veskarin Lukas Hradeckyn syntymäpäivä. Luke on nyt 32-vuotias.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.56

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.56

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.5

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.45

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.45

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.37

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders