Euroliiga: Bayern Munchen - Darussafaka

Julkaistu: 08.11.2018 16:28


Euroliiga: Bayern Munchen - Darussafaka
Euroliiga | Bayern Munchen - Darussafaka | 21:00
Koripallon Euroliigaa pelataan tänään neljän ottelun kierros ja Petteri Koposen Bayern Munchen kohtaa kotikentällään turkkilaisen Darussafakan. Bayern Munchen on Euroliigan sarjataulukossa viiden ottelun jälkeen sijalla 11. ja voittoja pitäisi alkaa tulemaan, jotta paikka kahdeksan parhaan joukossa olisi mahdollista. Bayernilla on mahdollisuudet edetä playoffeihin, mutta se vaatii juuri näistä otteluista suvereeneja voittoja.

Darussafaka on Turkin pääsarjan joukkue, joka on kotimaassaan tällä hetkellä sijalla 11. neljän pelatun ottelun jälkeen. Euroliigassa turkkilaisilla ei ole mennyt hyvin ja sijoitus on vasta 14. Joukkue on voittanut viidestä pelaamastaan ottelusta vain yhden, kun kotikentällä kaatui lähtökohtaisesti sarjan heikoin ja tälläkin hetkellä viimeisenä olevan Buducnost.

Euroliigassa vieraskentillä pelaaminen ei ole helppoa pitkien matkustusten ja erilaisten ympäristöjen vuoksi. Turkkilaiset kävivät viikko sitten pelaamassa Espanjassa Baskoniaa vastaan ja hävisi roimasti 82-56. Bayern Munchen päihitti Baskonian aiemmin kaudella kotonaan 77-71. Darussafakaa valmensi aiemman kahden kauden ajan Cleveland Cavaliersin entinen päävalmentaja David Blatt. Hän johdatti Darussafakan jopa Eurocupin voittoon viime kauden päätteeksi. Hän ei kuitenkaan jatkanut seurassa ja uusi päävalmentaja ei ole pystynyt jatkamaan samanlaista voittokulkua Darussafakan kanssa.

Kotietu on tänään Bayernilla iso ja haaste pelata toisessa maassa on turkkilaisilla kova. Bayern on ollut voittamaton Saksan pääsarjassa ja uskomme heidän ottavan tänään päänahan turkkilaisista. Petteri Koponen on saanut Euroliigassa suht koht hyvin vastuuta ja peliminuutteja on kertynyt reilua 20 minuuttia per peli. Darussafaka on aiemmin voittanut Bayernin, mutta viretila ja voimasuhteet ovat hieman muuttuneet tälle kaudelle, joten olemme Koposen ja Bayernin kyydissä.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Unibet TV:stä!


Unibet näyttää kaikki Euroliigan ottelut suorina lähetyksinä. Näet kaikki Petteri Koposen ja Bayern Munchenin Euroliigapelit jokaiselta kierrokselta.
Unibet tv: Bayern Munchen - Darussafaka | 21:00

Pelivalintamme:

Bayern Munchen -8,5 @1.91

Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.90

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.90

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.90

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan