Bundesliiga: Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt

Julkaistu: 17.05.2019 10:59


Bundesliiga: Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt
Bundesliiga | Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt | 16:30
Unibet Unibet
Bundesliigassa pelataan viimeinen kierros. Bayern Munchen varmistaa voitolla mestaruutensa, se olisi Bayernille jo seitsemäs perättäinen Bundesliigan mestaruus.
Bayern olisi jo viime kierroksella voinut varmistaa mestaruutensa, mutta tasapeli Leipzigin vieraana ei riittänyt.
Vaikka Bayern nyt taas mestaruuden ottaneekin, niin se ei ole enää ollut yhtä vakuuttava kuin viime kausina. Se on kauden 33 ottelusta voittanut nyt vain 23. Kotikentällä se on ollut kuitenkin edelleen vahva, 16 ottelusta 12 voittoa ja vain yksi tappio. Tosin kovin haastaja Dortmund on ollut vielä parempi kotikentällään.

Bayner hävisi helmikuun alussa Bayer Leverkusenille 1-3, mutta tämän jälkeen se ei ole Bundesliigassa hävinnyt. Tämä jakso nosti sen ohi Dortmundin, joka samaan aikaan alkoi kompastelemaan ja menettämään pisteitä.

Bayernin epävarmuus on niputettu uuden päävalmentaja Niko Kovacin niskoille. Toinen syy on varmasti myös se, että Bayernin joukkue alkaa olla nähnyt parhaat päivänsä, eikä uusia ja nuorempia tähtiä ole ainakaan vielä löytynyt. Robben ja Ribery ovat edelleen joukkueen avainpelaajia, mutta kumpikin jo yli 35-vuotiaita. Lewandowski on kolmekymppinen ja kauden maalimäärä on laskusuunnassa. Thomas Muller on myös ilmeisesti laskussa, kun Joachim Löwkin jo pudotti miehen maajoukkueesta.
Bayern tarvitsee ehdottomasti uudelleenrakennusta, mutta ainakaan vielä se ei ole alkanut. Ens kaudesta saattaa tulla entistä kivisempi ellei joukkue sitten onnistu siirtomarkkinoilla erinomaisesti.

Eintracht Frankfurt voisi vielä voitolla nousta ensi kauden Mestareiden liigaan. Se on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan, ja on nyt pisteen nelospaikan Borussia Monchengladbachia ja Bayer Leverkusenia perässä.

Bayernin voitosta maksetaan vetopuolella vain noin 1.30 -kertoimia, eikä sen pelaaminen ole fiksua.
Ottelusta odotetaan todellista maalijuhlaa. Yli 3.5 maalia saa vain noin 1.65 -kertoimia. Bayernin kotipeleissä on tehty kovat määrät maaleja, joten kaipa tämä on perusteltua. Bundesliigassa Bayern ei ole tämän vuoden puolella päästänyt kotonaan yhtä maalia enempää kertaakaan.
Vetomarkkinoilta saa hyvän kertoimen, liki 2.70, sille, että Frankfurt ei tee maalia. Se kelpaa kupongille. Bayern puolustaa hyvin kotonaan ja Frankfurt on viime viikkoina ollut heikko joukkue.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Eintracht Frankfurt alle 0.5 maalia @2.65

Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.65

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.54

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan