Harjoitusottelu: Belgia - Kroatia

Julkaistu: 06.06.2021 11:06

Harjoitusottelu: Belgia - Kroatia
Harjoitusottelu | Belgia - Kroatia | 21:45 | 6.6.2021
Belgialla on pienoisia loukkaantumisongelmia, eikä nyt varmastikaan oteta mitään uutta riskiä. Ei sen pitäisi tässä treenitilanteessa olla näin iso suosikki.EM-kisojen Suomen alkulohkon ehdoton ykkössuosikki Belgia harjoittelee vielä Kroatiaa vastaan. Kumpikin joukkueista pelasi viikolla 1-1 -tasapelin, Belgia Kreikkaa vastaan ja Kroatia Armeniaa vastaan.

Belgia oli Kreikka-matsissa vajaamiehinen. Eden Hazard, Kevin De Bruyne ja Thibault Courtois olivat sivussa, eikä Belgia saanut kunnolla otetta Kreikasta. Joukkueen maalintekijä ottelussa oli Thorgan Hazard. Kreikan toppari Tzavellas sitten pääsi kuitenkin tasoittamaan matsin toisella puoliskolla.

Ei yhdestä treenimatsista pidä vetää liikaa johtopäätöksiä. Kyllä Belgia edelleen on EM-turnauksen suurimpia suosikkeja. Se joutuu tosin aloittamaan turnauksen ilman kasvonsa murtanutta De Bruynea, mutta Tielemans ja Carrasco jonkin verran pystyvät paikkaamaan. Jos käy niin, että De Bruyne ei pysty pelaamaan kisoissa ollenkaan, niin sitten Belgia on jo haavoittuvaisempi.Belgia ei missään nimessä oikein enää voisi ottaa lisää loukkaantumisongelmia. Joukkueen ykkösavaus on kovatasoinen, mutta penkiltä ei löydy korvaajia. Jos De Bruyne ei pystyisi pelaamaan, Eden Hazard olisi edelleen varjojen mailla ja jos jostain syystä Romelu Lukaku pelaisi kehnosti, niin Belgia olisi kovin keskinkertainen ryhmä.

Belgialla liian pieni kerroin


Kroatia laittoi useammankin avainpelaajan kentälle Armeniaa vastaan. Modric, Kramaric ja Perisic olivat kentällä, mutta silti joukkue jäi tasuriin. Kroatian päävalmentaja Dalic valitteli ottelu jälkeen, että joukkue ei ollut tosissaan. Se on paha merkki kisojakin ajatellen, jos joukkueessa oikeasti on asennevammaa.

Belgian ykkösveskari Courtois ilmeisesti palaa maalille tähän otteluun. Alex Witsel on palannut akillesjännevamman jäljiltä treeneihin, mutta ei hän vielä ole pelikunnossa.
Belgian päävalmentaja Martinez tehnee paljon vaihtoja siihen ryhmään, joka pelasi viikolla. Loukkaantumistilanne sotkee valmisteluja.

Kroatiallakin on puolikuntoisia pelaajia, joita ei varmasti nyt riskeerata. Nuori ja erinomainen Brekalo loukkasi viime matsissa nilkkansa. Chelsean Kovacic on liittynyt ryhmään muita myöhemmin, mutta hän on nyt korkeintaan penkillä.
Kroatia kokeili viime matsissa 4-2-3-1 -systeemiä ja tätä ilmeisesti käytetään EM-turnauksessa. Ehkä myös nyt.


Belgian voittokerroin on alle 1.90, ja se on nykytilanteessa joukkueelle liian vähän. Kroatia +0.5 saa yli kakkosen kertoimia ja sitä voi pienellä kokeilla. Treenimatsissa on niin paljon liikkuvia osia, että mahdoton pystyä perustelemaan kummankaan selvää paremmuutta.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Kroatia +0.5 @2.07

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.99

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.99

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.99

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders