Färsaarten Valioliiga: EB Streymur - Skala IF

Färsaarten Valioliiga | EB Streymur - Skala IF | 20:30 | 24.06.2022
Kohde sulkeutuu: 24.06.2022 20:30
Rennosti loppukauden peleihin lähtevä Streymur vailla paineita putoamisesta saati eurokentille pääsystä pelannee jälleen vanhasta tottumuksesta vähämaalisen pelin Skalaa vastaan kotiluolassaan Vid Margairilla!
Färsaarten Valioliigassa Betri Deildinissä 14.kierroksella EB Streymur ja Skala IF kohtaavat toisensa Vid Margairilla perjantaina kello 20:30.

Streymur ei paini enää europaikoista saati potki palloa putoamispeikko kannoillaan


Jakub Martin Joensenin luotsaama liigavitonen EB Streymur on ahminut 13 ottelusta 17 pistettä yhteismaalein 16-25. Streymur on jäänyt jo kahdeksan pistettä europeleihin vielä oikeuttavasta kolmannesta sijasta, mitä pitää tällä hetkellä hallussaan HB Torshavn. Putoamispeikko on puolestaan jäänyt jo yhdeksän pisteen päähän. Streymur voi siis pelata varsin rennosti, kun käytännössä nuo molemmat etapit voi suosiolla unohtaa, ellei mitään järin dramaattista tapahdu.

Edelliskierroksella Streymur otti kuonoonsa liigakakkoselta Vikingurilta 1-2 lukemin kotonaan Vid Margairilla viime sunnuntaina liigan palattua maaottelutauolta takaisin tositoimiin.

Toisessa peräkkäisessä pelissään maalinteossa onnistunut Jakup Johansen vei vieraat 1-0 johtoon pelin 19.minuutilla Geza David Turin syötöstä. Vain neljä minuuttia myöhemmin toi Filip Djordjevic isännät tasoihin. Vikingurin voittomaalin viimeisteli toisen jakson avausminuutilla Johansen, joka on latonut kahdessa viime ottelussa kaikkiaan kolme osumaa.

Streymurin sisäistä maalipörssiä johtaa parikymppinen Gutti Dahl-Olsen, joka on soittanut vastustajien maaliverkkoja neljästi. Niklas Kruse on maalannut kolmesti ja Djordjevic kahdesti.
Skala IF putoamispeikon kourissa yhä ilman voittoa


Andreas Jacobsenin luotsaama liigajumbo Skala IF on kerännyt 13 ottelusta vain viisi pistettä yhteismaalein 15-26. Skala on rohmunnut kaikki pisteensä plakkariinsa viidestä tasapelistä Toftiria (2-2), 07 Vestur Sorvaguria (0-0), B36 Torshavnia (1-1), Streymuria (0-0) sekä HB Torshavnia (1-1) vastaan. Neljä noista tasureista on popsittu kotipeleistä ja ainoastaan viimeistä edellisenä olevalta Toftirilta on onnistuttu myös vieraissa raapimaan pinnoja.

Edelliskierroksella Skala Itrottarfelag kärsi jumbofinaalissa kotitappion 1-2 lukemin juuri Toftiria vastaan liigan palattua maaottelutauolta viime viikonvaihteessa.

Poul Kallsberg vei isännät 1-0 johtoon vartin pelin kohdalla. Toftirin iski tasoihin sen senegalilaishyökkääjä Boubacar Sidik Dabo 24.minuutilla. Dabo teki esityön myös Toftirin voittomaaliin, minkä jenkkipakki Aidan Liu maalasi 85.minuutilla. Voitto oli Toftirille kauden toinen. Tämän lisäksi se onnistui kaatamaan myös Streymurin (1-0) vieraissa Esmar Clementsenin päätösminuutin osumalla viime lokakuussa.

Skalan ykköstykki on tällä kaudella ollut viidesti maalinteossa onnistunut Kallsberg. Serbihyökkääjä Uros Stojanov on maalannut neljä osumaa.Vähämaalinen tulos enemmän kuin todennäköistä


Vaikka Streymurilla ei varsinaisesti ole enää mitään pelattavaa ei se heitä pyyhettä liioin kehään Skalan tasoisia joukkueita vastaan varsinkaan kun se tuijotteli sen vieraana kiikareita aiemmin tällä kaudella.

Kaksikko on jo pitempään viihtynyt erityisesti Streymurin kotiluolassa vähämaalisissa peleissä. Viiden edelliskohtaamisen otanta Vid Margairilla 1-1, 1-0, 0-1, 1-1 sekä 0-0 kertoo karua kieltään vihtyykö tämä kaksikko maalitalkoissa keskimääräistä enemmän vai ei varsin kattavalla tuoreella otannalla.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia @2.14

Osuma
22Bet - Lue arvostelu

2.14

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.05

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

2.02

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.00

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä