2. Bundesliiga: Bielefeld - Fc Köln

Julkaistu: 28.09.2018 08:07


2. Bundesliiga: Bielefeld - Fc Köln
2. Bundesliiga | Bielefeld - Fc Köln | 19:30
Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelataan perjantaina kaksi ottelua. 2. Bundesliigan kärkijoukkue FC Köln vierailee Bielefeldissä ja lähtee otteluun ansaittuna suosikkina. Köln pelasi viime kaudella pääsarjassa, mutta jäi viimeiseksi ja joutui putoamaan sarjatasoa alemmaksi. Nyt joukkueen meininki näyttää vahvalta ja joukkue on suosikki nousemaan suoraan takaisin Bundesliigana.

FC Kölnissä on yksi Euroopan kuumimmista pelaajista omalla sarjatasollaan. Kölnin kärkipelaaja Simon Terodde on ollut älyttömässä vireessä koko alkukauden ja iskenyt 7 sarjaottelussa jo 10 maalia. Terodde on tehnyt kaksi kertaa enemmän maaleja kuin maalipörssin toisena oleva. Näiden 10 maalin lisäksi Saksan cupin ottelussa Terodde iski neljä maalia heikompaa BFC Dynamoa vastaan. Terodden maaleille saa Royal Pandalta 4,75 kertoimen, että herra iskee 2 maalia tai enemmän.Bielefeld on sarjassa 7 ottelun jälkeen kuudentena. Joukkue on voittanut kolme ottelua ja pelannut kolme tasapeliä. Yhdestä pelistä on tullut tappio.Bielefeld on tehnyt seitsemässä ottelussa 11 maalia, mutta näistä lähes puolet eli viisi maalia syntyi yhdessä ottelussa Regensburgia vastaan. Bielefeld on ailahdellut 2000-luvulla paljonkin tasoltaan. 2000-luvun alkupuolella joukkue pelasi Bundesliigassa, mutta romahti ja putosi 2010-luvulla jopa 3. Bundesliigaan saakka. Viimeiset kolme kautta joukkue on pelannut toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Bielefeld sijoittui viime kaudella neljänneksi ja on tälläkin kaudella lähtökohtaisesti ylemmän keskikastin joukkue. FC Köln on kuitenkin tällä kaudella omaa luokkaansa ja Terodden kaltaisen maalipyssyn kanssa ovat syystäkin voittajasuosikki tässä ottelussa. Saamme yli kahden kerrointa FC Kölnin voitolle ja se riittää meille pelikohteeksi.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

FC Köln @2.13

Coolbet - Lue arvostelu

2.13

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.08

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.08

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.07

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

2.07

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan