Harjoitusottelu: Bielefeld - Norwich

Julkaistu: 14.07.2019 12:07


Harjoitusottelu: Bielefeld - Norwich
Harjoitusottelu | Bielefeld - Norwich | 17:00
Kesän harjoitusotteluita pelataan, kun joukkueet valmistautuvat kovaa vauhtia sarjojensa alkua varten. Tuore Valioliiga-nousija ja suomalaisille tuttu Norwich on leireillyt Saksassa hetken aikaa ja pelaa tänään sunnuntaina harjoitusottelun 2. Bundesliigaa pelaavaa Bielefeldiä vastaan.

Norwich on tehnyt uusia pelaajahankintoja ja muun muassa nostanut useampia pelaaja ylös omasta akatemiastaan. Nähtäväksi jää, saako seura vielä vahvistuksia ennen Valioliiga 2019-20 kauden alkua. Tällä hetkellä Norwichin joukkue näyttää suht hyvältä, mutta heillä tulee olemaan hyvin haastava kausi edessä. Teemu Pukki on mukana joukkueen kanssa Saksassa ja pelaa myös tänään. Pukki teki juuri hiljattain uuden 3+1 vuoden jatkosopimuksen joukkueen kanssa.

Pre-seasonilla joukkueen valmennus on halunnut puskea pelaajia ja laittaa heidät lujille niin fyysisesti kuin henkisestikin. Norwichin päävalmentaja on haastatteluissa painottanut, että harjoitusotteluiden tuloksella ei sinänsä ole väliä, kunhan pelaajat tottuvat kovaan kuormitukseen ja he pystyvät toteuttamaan haluttuja asioita pelin sisällä kovassa rasituksessa. Norwich onkin harjoitellut todella kovaa Saksassa ja eilen heillä oli kahdet kovat harjoitukset ja myös tänä aamuna, vaikka he pelaavat alkuillasta. Valmentaja Daniel Farke sanoi, että hän tietää ettei peliin valmistautuminen ole optimaalista juuri tämän ottelun kannalta ja pelaajat ovat todella väsyneitä jo valmiiksi, mutta se on tarkoituskin pre seasonilla.

Bielefeldin kausi alkaa jo heinäkuun lopussa ja siihen on vain pari viikkoa aikaa. Norwich on heillä hyvä mittari ja hyvä vastustaja. He tulevat varmasti pelaamaan kovaa ja haluaa myös tulosta ja hyvän ottelun alle ennen kauden alkua. Kotietu ja rasitusetu tekevätä Bielfeldistä pienen suosikin ottelussa, mutta lähdemme pelaamaan maalimäärää tässä ottelussa. Norwich on hyvin väsyneenä ja hyökkäyspeli tuskin tulee olemaan kovin iloista. On myös todennäköistä, että ykköspelaajat pelaavat aivan täysiä minuutteja ja Teemu Pukki muun muassa tuskin pelaa peliä loppuun saakka ja hakee vimmatusti maalia.

Bielefeld on 2. Bundesliigan ylemmän keskikastin joukkue, eikä heillä nyt mitään erityistä tulivoimaa ole eivätkä he useaa maalia pysty väsynyttäkään Norwichia vastaan tekemään. Uskomme pelin jäävän hyvin vähämaaliseksi ja under vaihtoehdoille saakin yllättävän hyviä kertoimia

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @2.23

Unibet - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.23

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.18

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.16

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.15

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.15

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.15

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan